Adana Danışman İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Danışman
Adana / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZ. VE PAZ.A.Ş.; FLO Mağazalarında görevlendirmek üzere haftanın 4 günü çalışabilecek PART TIME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

ADANA DA GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE ETKİLİ OLAN FİRMAMIZA DİKSİYONU DÜZGÜN PREZNTABLE KILIK KIYAFET KONUSUNDA TİTİZ PROFESYONEL SEKRETER YADA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMAN ARIYORUZ. MAAŞ + YEMEK İLE ÇALIŞACAK PERSONEL ARKADAŞIMIZ ŞAHSEN VE CV İLE MÜRAACAT ETMELERİ RİCA OLUNUR. MAAŞ MİKTARI KİŞİ..

En az lise mezunu; - 18-38 yaş arası; - Diksiyonu düzgün, pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, zaman yönetimi becerisine sahip; - Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye istekli..

Adana / Çukurova Adanus Gayrimenkul

FAALİYET ALANIMIZ GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ; DAİRE,İŞYERİ,VİLLA,ARSA SATIŞI VE KİRALAMA ARACILIK HİZMETİ YAPIYORUZ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE SATIŞ DENEYİMİ OLAN YADA OLMAYAN(YARDIMCI) OLARAK DA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALIMI YAPACAZ OTO EHLİYETİ OLAN BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN KİŞİLER BİZİMLE İ..

Adana / Tümü Gratis

İş Açıklaması Adana’daki mevcut mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel temiz..

Adana / Çukurova Avrasya Gayrimenkul

AVRASYA GAYRİMENKUL ŞİRKETİ OLARAK İŞÇİ DEĞİL TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.... * 40 YAŞINI AŞMAMIŞ * B SINIFI OTO EHLİYETİ MEVCUT * EMLAK-GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜ BENİMSEYEN * OFİS EKİPMANLARINI ETKİN OLARAK KULLANABİLEN * MAAŞ-PRİM-SSK SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK * İNSAN..