Adana Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Ofis Elemanı
Adana / Tümü Çukurova Gyo

İş Tanımı1993 yılında bir aile şirketi olarak kurulan 23 yıllık geçmişi ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe yenilikçi, çevreci ve müşteri odaklı bir anlayışla faaliyetlerini bugüne kadar sürdüren şirket, toplam 25 nitelikli inşaat projesi bitirmiştir. İstanbul'da Çukurova Ad..

Aranan Nitelikler- EN AZ LİSE MEZUNU (TERCİHEN ÜNİVERSİTELERİN BÜRO YÖNETİMİ VEYA SEKRETERLİK BÖLÜMLERİNDEN MEZUN), - EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, - ORGANİZASYON VE PLANLAMA BECERİSİNE SAHİP, - DİKSİYONU DÜZGÜN, YAZILI VE SÖZLÜ İLETİŞİMİ GÜÇLÜ, - TEL..

İş TanımıKZNS Kuzens Outlet 2000 yılından beri dünyanın seçkin giyim markalarının sezon sonu veya ihraç fazlası ürünlerinin satışını yapmaktadır. Satışı yapılan ürünler orijinal olup lisanslı üreticiler’den temin edilmektedir.Türkiye'de çok büyük bir üretim kapasi..

Adana / Tümü ENGLISH HOME

İş TanımıENGLISH HOME dil eğitim merkezi, 1998'den beri ICES ortaklığıyla yurt dışı eğitim ve uluslararası değişim hizmeti vermektedir. Yurt dışında 26 ülkede aktif olarak genel dil programları, lise değişim, üniversite hazırlık ve Kanada&Avustralya özelinde kariyer progr..

Adana / Tümü AYDOĞDU GRUP

İş Tanımı Gelen müşteriyi en iyi şekilde ağırlayıp uğurlamak. Müşteri şikayetlerini takip etmek ve müşteri tatmini için gerekli koordinasyonu sağlamak, Müşteri ile çıkabilecek her türlü problemi ilgili birime bildirerek, problemin çözülmesini sağlama..

Adana / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıÇağrı Merkezi bünyemizde satış süreçlerine hakim, kendisine bağlı ekibin koordinasyonu ve iş planlamasını gerçekleştirip belirlenen hedeflere ulaşmasını sağlayan BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler..

Adana / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıHizmet  sektöründe yer alan firmamız bünyesinde,dış arama yapmak üzere görevlendirilecek,  ‘Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi’ arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler En az lise mezunu İletişim kabiliyeti ..

İş Tanımı Merkezi Ankara'da bulunan şirketimizin Adana veya Bursa ofislerinde görevlendirilmek üzere Ofis Yöneticisi alınacaktır. Bölgeye gönderilen malzemelerin stok giriş-çıkışlarını yapılması, Tüm ofis (idari) işlerinin yönetilmesi,..

Adana / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Şirketimizin Adana Bölge Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Ofis Asistanı' arayışımız bulunmaktadır. - İş başvuru formlarının sisteme girilmesi, dosyalanması ve arşivlenmesi, - İşe giriş işlemlerine dest..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..