Adana Operatör İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Operatör
Adana / Tümü Firma Adı Gizli

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

Adana / Yüreğir Esen Plastik

İzmir ve Adana'da bulunan üretim işletmelerimizde görev yapacak Elektrik Teknisyenleri/Teknikerleri Bakım Teknisyenleri/Teknikerleri Üretim Personelleri ( Lise ve üzeri mezuniyetler tercih sebebidir ) Destek Birim Personelleri ( Kalite,Sevkiyat ) aranmak..

Adana / Aladağ (Karsantı) İŞTESİZ DANIŞMANLIK

Danışmanlığını yaptığımız Yol İnşaat Firmamız için hazır beton santralinde Operatör olarak görev alacak takım arkadaşı arıyoruz. Santral Bakım-Onarım ile ilgili konularda deneyim sahibi, Şantiye ortamında tahsis edilen konaklama alanında ikamet edecek, Otomasyon arızalarına ..

Adana / Aladağ (Karsantı) İŞTESİZ DANIŞMANLIK

Danışmanlığını yaptığımız KAR-YOL İnşaat Firmamız için Adana/Aladağ bölgesindeki kara yolları projesinde "Beton Mikser Operatörü" olarak görev alacak ; Şantiye ortamında tahsis edilen konaklama alanında konaklayabilecek veya yakın bölgede ikamet eden, Ağır vasıta ehliyetli..

Adana / Aladağ (Karsantı) İŞTESİZ DANIŞMANLIK

Danışmanlığını yaptığımız KAR-YOL İnşaat Firmamız için Adana/Aladağ bölgesindeki kara yolları projesinde "Beton Silindir Operatörü" olarak görev alacak ; Şantiye ortamında tahsis edilen konaklama alanında konaklayabilecek veya yakın bölgede ikamet eden, Ağır vasıta ehliyet..

Adana / Seyhan İletişim Araştırma

ETİK Araştırma, 15 yılın üzerindeki sektör deneyimini teknoloji ile birleştirerek kendini sürekli geliştiren, pazarlama araştırması hizmeti veren ve pazarlama araştırması kapsamında anket, derinlemesine görüşmeler ve grup toplantıları yöntemleri aracılığı ile çalışmalarını yürüten bir organizasyondu..

Adana / Tümü Öner Separatör

Adana Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere CNC Operatörü Alınacaktır. Aranan Nitelikler -CNC Torna(Dikişleme -Borwerk)kullanabilen -Askerliğini Yapmış -Uzun Süreli Çalışabilecek..