Adana Sekreter İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Sekreter
Adana / Yüreğir Ercan Kumaş Tekstil

Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli * üst yönetim tarafından istenen raporları yapmak * telefon trafiğinin yönetilmesi * şirketin telefonları karşılayacak ve aktarabilecek seviyede İngilizce bilen * diksiyonu düzgün yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek * persone..

Adana / Çukurova Yns Gayrimenkul

KENDİNE GÜVENEN ÖN BÜRO ELEMANI / SEKRETER ARANMAKTADIR...

Adana / Çukurova Direkli Gayrimenkul

ÖN BÜRO ASİSTANLIĞI YAPACAK, - 20 yaş ve üzerinde olan - Bilgisayar kullanabilen (Microsoft office ve internet) -Gayrimenkul sektöründe yüksek kazanç ve kariyer hedefi olan -Tercihen Lise ve Üniversite Mezunu - Eğitime ,iletişime ve ge..

Adana / Seyhan Aykan Emlak

AYKAN EMLAK ŞİRKETİ BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLECEK ÖN BÜRO ELEMANI ARAMAKTAYIZ -OFİS DÜZENİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK -GİYİMİNE VE DİKSİYONUNA DİKKAT EDEN -SAYGI VE RESMİYET SINIRLARI İÇERİSİNDE TECRÜBELİ / TECRÜBE..

Adana / Çukurova Mrç Yapı Market

Şirketimize temizlik ve misafirlerimizle ilgilenecek bayan eleman aranmaktadır . Çalışma saatlerimiz sabah 9 akşam 6 ...

Adana / Çukurova Fırat Expres

firmamızda çalışacak deneyimli bayan sekreter aramaktayız..

ofisimizde görevlendirilmek üzere belirtilen kriterlerde İdari Sekreter aranmaktadır. GENEL KRİTERLER: Microsoft Ofis programlarına hakim Planlama ve organize etme, iş takibi ve raporlama konusunda yetkin Sözlü ve/veya yazılı temsil, iletişim becerileri güçlü, d..

Adana yeni valilik karşısındaki baysan işmerkezindeki a blok no 64 bulunan şirket ofisimize ön muhasebe bilen diksiyonu düzgün eleman aranmaktadır..

FİRMAMIZA ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR FİRMAMIZ YANGIN DOLAPLARI ve YANGIN KAPILARI ÜRETMEKTEDİR..

Adana / Seyhan Ulusoy Gayrimenkul

GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK KENDİNE GÜVENEN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR..