Adana Teknisyen İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Teknisyen

Güvenlik sistemleri konusunda bilgi sahibi,diafon,uydu sistemleri üzerine montaj yapabilecek Teknik Servis Personelleri alınacaktır...

-Takım çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı, -İlgili bölümlerden mezun, -Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetine önem veren, -İletişim becerisi yüksek, -Tecrübeli yada yetiştirilmek üzere, -Vardiyalı sistemde çalışabilecek laboratuvar teknisyeni aranmaktadır..

Endüstri Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okullarının Elektrik Bölümlerinden mezun, Elektrik Dağıtım Sektöründe en az 1-3 yıl saha tecrübesi olan, Askerlik hizmetini tamamlamış olan, Tercihen EKAT belgesi sahibi, İletişim becerisi yüksek, temsil kabiliyeti gelişmiş, sorumlul..

Adana / Seyhan Eren Gsm

GENERAL MOBİLE YETKİLİ SERVİSİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE HIZLI, ENERJİSİ YÜKSEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. MAAŞ + PRİM..

Adana / Seyhan Eren Gsm

GENERAL MOBİLE YETKİLİ SERVİSİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE HIZLI, ENERJİSİ YÜKSEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. MAAŞ + PRİM..

Adana / Çukurova Emsa Güvenlik Sistemleri

ELEKTRİK VE ELEKTRONİK BİLGİSİ OLAN ALARM KAMERA MONTAJI YAPABİLECEK EHLİYETLİ TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ....

Adana / Tümü Yakamoz Denizcilik

YAKAMOZ DENİZCİLİK TÜRKİYE GENELİ OLARAK; DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE YÜKSEK MAAŞ VE KARİYER İÇİN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA; YÜK GEMİLERİ,YOLCU GEMİLERİ,RO-RO,TANKER GEMİLERİ VE ÖZEL YATLARDA 1250-3000 USD MAAŞ İLE ÇALIŞACAK VASIFLI/VASIFSI..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Adana Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefin..

Adana / Çukurova Wirelesssistem

İş Tanımı Cem Bülent ÜNSAL -Wirelesssistem; Kurulduğu günden itibaren sürekli büyüyen firmamız; faaliyet alanları, müşteri ilişkileri, gelişen uzman kadrosu,insana, çevreye, toplumsal değerlere verdiği önem ve tüm bu alanlardaki sınırsız enerjisiyle sektörünün çok önemli bir çözüm merkezi / markası ..