Afyon Tümü İş İlanları

Şehir: Afyon Pozisyon: Tümü
Afyon / Afyonkarahisar Safiye Sultan Kız Öğrenci Yurdu

Firmamız da çalıştırılmak üzere bayan elemanlar alınacaktır..

AFYON’ da bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere; 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartını almış 35 Yaşını aşmamış, En az 172 cm boyunda, En az lise mezunu, Askerliğini yapmış, BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ alınacaktır. Tel: 0 53..

Afyon / Afyonkarahisar Fillo Logistics

Afyon Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma saatlerine..

Afyon / Afyonkarahisar Deva Agro Kimya Tarım

GENEL NİTELİKLER Ön muhasebe alanında tecrübeli, Etkin raporlama, arşivleme ve dosyalama becerisine sahip, Tercihen Logo Go Plus veya Logo muhasebe programlarını bilen, MS Office (Word, Excel vb.) programlarını bilen, Takipçi, sonuç odaklı çalışma prensibine sahi..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

Firmamizin DOGALGAZ kalorifer işinden anlayan uzun süre çalışmak isteyen tecrübeli kaynakcı yetki belgesi olan personel ihtiyacımız vardır İs deneyimi olan Ehliyeti olan Bolvadin de ikamet edebilecek Uzun süre calisacak iç tesisat ve kolon tesisatını kaynaklı y..

Afyon / Afyonkarahisar Netlog Lojistik Grubu

“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımac..

Afyon / Afyonkarahisar Afyon Yediiklim Eğitim Kurumları

Alanında uzman, mesleğini severek yapan, iletişim becerileri yüksek, yarı veya tam zamanlı çalışabilecek deneyimli öğretmenler alınacaktır. Aynı zamanda yeni mezun olmuş, yarı veya tam zamanlı çalışabilecek, deneyim kazanmak isteyen genç ve dinamik öğretmen adayları da yetiştirilmek üze..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

Firmamizin kalorifer sıhhi tesisat ve montaj işinden anlayan uzun süre çalışmak isteyen tecrübeli tesisat ustası ihtiyacımız vardir İs deneyimi olan Ehliyeti olan Bolvadin de ikamet edebilecek Uzun süre calisacak..