Ankara Aşçı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Aşçı
Ankara / Yenimahalle Yılmaz Civata

Firmamızın market kısmında çalışacak sulu yemek,ekmek arası yapabilen sabah 07.30 - 16.30 arası çalısacak 30-45 yaş arası bayan aşçı eleman alınacaktır...

Ankara / Çankaya Aksol Proje Danışmanlık

Çay, yemek servisi ve temizlik yapacak eleman aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Ata Makina

Beş veya altı kişilik öğle yemeği yapacak, öğle yemeği verecek, yemek verildikten sonra temizlik yapacak eleman aranmaktadır. İşi bittikten sonra istediği zaman çıkabilir. Temizlik çok önem verdiğimiz husustur. part time / part time usülünce sgk ve maaş..

Ankara / Yenimahalle Atamer Motorlu Araçlar

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE PERSONELE YEMEK VE ÇAY YAPACAK BAYAN ELAMAN..

Firmamızda çalışmak üzere bayan temizlik ve yemek yapabilecek bir personel aranmaktadır.Sabah 08.30-akşam 18.00 cumartesi günleri çıkış saatimiz 13.30 dur.Pazar günleri tatildir.Yemek yapma alanında deneyimli,çalıştığı yeri sahiplenip çalışma şartlarına uyum sağlayabilcek bir personel aranmaktadır.M..

Ankara / Yenimahalle Dm Reklam Malzemeleri

Reklam malzemesi toptan satışı yapan firmamıza 6-7 kişilik öğle yemeği yapabilecek, ofis içerisi çay servisi temizlik işlerine bakabilecek bayan eleman ihtiyacımız vardır. Yakın çevrede ikamet ediyor olması ilk tercihimizdir...

Ankara / Çankaya Kayra Tekstil

1982 yılından bu yana yurt içinde 300’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 25 ülkede 60’a yakın satış noktası ile tekstil sektöründe Türkiye’yi temsil etmeye devam eden KAYRA her yıl daha da büyümektedir. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 22. şirketi olarak "Türkiye 100" ödülünü alan KAYRA, sosyal med..

ŞİRKETİMİZE YEMEK VE TEMİZLİK İŞLERİNİ YAPACAK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...

MACUNKÖY METROSU YANINDAKİ İŞ YERİMİZE OFİSİ TEMİZLİĞİ VE ÖĞLELERİ 8 KİŞİLİK YEMEK YAPACAK BİRDE GÜN İÇİNDE GELEN MÜŞTERİYE ÇAY SERVİSİ YAPACAK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR. İLETİŞİM MURAT BEY :0544 381 20 35..

İş Tanımı; Ostimpark Business Hotel'de Kahvaltıcı olarak görev alacaktır. Aranan Nitelikler - Güler yüzlü, - İnsan ilişkileri ve iletişimde başarılı, - Esnek Çalışma Saatlerine uygun, - Vardiyalı Çalışabilecek, - Kişisel görünümüne önem veren, -..