Ankara Çaycı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Çaycı
Ankara / Kazan Erdoğan Çay Evi

Ankara tem otoyolu üzerinde bulunan Ankara lojistik üssündeki çay evimizde çalıştırılmak üzere tam zamanlı eleman arıyoruz.maaş+yemek+yol (Garson)..

İNŞAAT OFİSİMİZDE YEMEK CAY VE TEMİZLİK İŞLERİNDE ÇALIŞACAK BAYAN ARKADAŞLAR ALINACAKTIR..

Ankara / Yenimahalle Ersoft Mobil Haberleşme

İş Tanımı 6 Kişinin bulunduğu iki katlı ofisin çay ve temizlik işleri yapılacaktır. Aranan Nitelikler Çay demlemek ve temizlik yapmaktan anlayan, İş yerine gelecek olan misafir ve çalışan personellerin çay-kahve işlerine bakacak, Aynı zamanda ofislerin temizliği ile il..

Ankara / Etimesgut Özkır İnşaat

Tercihen Bağlıca, Etimesgut, Elvankent, Eryaman, Ümitköy ve Çayyolu civarında ikamet eden (Bağlıca'ya gidiş gelişi sorun olmayacak) Temiz, titiz ve düzenli çalışma prensibine sahip Pratik, çalışkan ve sorumluluk sahibi Kişisel hijyene önem veren Görünüşüne ve giyimine özen gö..

- Ofisimizin 2 katının temızlık ve çay servisimden sorumlu olunacak. - 25-45 yaşları arasında bayan eleman - asgarı ücret + ssk - ostım çeşme otobuslerı şirketimize yakın mesafeden geçmektedir..

Ankara / Altındağ Akm Mobilya

FİRMAMIZDA ÇAYA VE TEMİZLİĞE BAKACAK 25- 30 YAŞ ARASI GENÇ DİNAMİK SİTELER CİVARINDA OTURAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE OLACAKTIR. ADRES: DOLANTI SOK NO:5 SİTELER..

Ankara / Yenimahalle Turkuaz Enerji

OSTİM'de Bulunan Proje Firmamıza Çay, Temizlik ve Yemek Servisi için Bayan Eleman Alınacaktır...

Ankara / Kazan Tuğcular Demir

Firmamızda görevlendirilmek üzere: En az ilköğretim mezunu, Hijyen ve temizliğe önem veren, 20-40 yaş arası, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Bayan, Temizlik personeli aranmaktadır..

-En Az İlkokul , Tercihen Lise Mezunu -Tercihen deneyim sahibi, -35 yaşını aşmamış -Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan -İletişim yeteneği güçlü , güler yüzlü -Ekip çalışmasına yatkın ,uyumlu -Sorumluluk sahibi -Dış görünümüne özen gösteren , prezentabl..

Ankara / Altındağ De-Ma Grup

ALTINDAĞ/SİTELERDEKİ ALÜMİNYUM FİRMAMIZA OFİS İÇİ YEMEK-ÇAY-TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK BAYAN PERSONEL ARANIYOR.MESAİ SAATLER: 8.30-17.00..