Ankara Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Depo Sevkiyat
Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

CUMHURİYET LEZZET DÜNYASI BATIKENT MERKEZ ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *25-45 yaş arası,bay, *benzer pozisyonda en az 2 yıl çalışmış, *sevkiyat ve irsaliye takibi konusunda hassas, *ürün yerleştirme,son tüketim tarihi takibi yapabilecek, *günlük,haftalık,aylık ve y..

Ankara / Yenimahalle Roteksmat Reklam Ürünleri

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ”kocaeli Gebze ve Ankara Ostim” lokasyonumuzda görevlendirilmek üzere; - Tercihen lise mezunu, - En az 1 yıl depo tecrübeli, - Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, - Vardiyalı çalışma temposunda görev ala..

Ankara / Tümü Firma Adı Gizli

Bilkent Holding Kuruluşu Bilintur Catering Centre bünyesinde Ankara/Bilkent bölgesinde yer alan projemizde “Depo Elemanı” olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. • En az lise ve/veya meslek yüksek okul mezunu, • Toplu yemek sektöründe depo sorumlusu olarak en az 2 ..

Ankara / Yenimahalle Uğurlu Yapı A. Ş.

OSTİM ATİSAN SANAYİ SİTESİ ŞUBEMİZE FORKLİFT KULLANABİLEN DEPO ELEMANI MAAŞ 1750 TL + YEMEK + SGK..

KARGO FİRMASINA (ÇUBUK-SİNCAN,ETİMESGUT-ERYAMAN-HÜSEYİNGAZİ-MAMAK-KEÇİÖREN) VE KIRIKKALE MERKEZDE İKAMET EDEN19-45 YAŞ ARASINDA VASIFSIZ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR.MAAŞ+SGK+SERVİS+YEMEK-8,5 SAAT VARDİYALI ÇALIŞMA-HAFTADA 1 GÜN İZİN ŞEKLİNDE OLACAKTIR...

İVEDİK OSB Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 1372 Sokak No:38 YENİMAHALLE / ANKARA adresinde bulunan firmamızın depo kısmına sevkıyat işlerine bakacak askerliğini yapmış eleman aramaktayız...

Ankara / Etimesgut Firma Adı Gizli

Bilkent Holding Kuruluşu Bilintur Catering Centre bünyesinde Bağlıca/Etimesgut'ta yer alan projemizde “Depo Sorumlusu” olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. • En az lise ve/veya meslek yüksek okul mezunu, • Toplu yemek sektöründe depo sorumlusu olarak en az 2 yıl..

Ankara / Yenimahalle Elit Elektrostatik Boya

TOZ BOYA SATIŞ VE PAZARLAMA ŞİRKETİMİZE GENÇ DİNAMİK ,SEVKİYAT ELEMANI İHTİYACIMIZ VARDIR. EHLİYETİ OLAN, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, YENİMAHALLE,DEMET,BATIKENT, ERYAMAN ETİMESGUT CİVARINDA İKAMET EDEN, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI TEMSİL YETENİĞNE SAHİP..

Ankara / Elmadağ Batuhan Atık Geri Kazanım

vasıflı vasıfsız eleman alınacaktır...

Ankara / Altındağ Asya Hırdavat

siteler bölgesine yakın oturan sigara içmeyen en az lise mezunu tercihen ticaret lisesi muhasebe bölümü mezunu ehliyette tecrübe sahibi 33 yaş alti depo sevkiyat bay personel LER alınacaktır ilgililerin müracaatları ozgecmislerini şeklinde mail ile gondermeleri onemle rica olunur..