Ankara Eğitim-Öğretim İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Eğitim-Öğretim
Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Pedagojik formasyon sahibi olan, Alanına hakim ve alanı ile ilgili güncel gelişmeleri takip eden, Yeniliğe açık, takım çalışmasına yatkın, İletişim becerisi  yüksek, ..

İş TanımıBeysukent Montessori Anaokulunda yenilikçi vizyonuyla hareket eden, dinamik ve genişleyen ekibinde görevlendirilmek üzere BALE JİMNASTİK  ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan, E..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları ANKARA ÜMİTKÖY Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; YDS ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Alanında deneyimli ve uzman,..

İş TanımıMAMAK AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ temsilciliğine DRAMA ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -ALanında en az 2 yıl deneyim sahibi, -Mesleki yenilikleri güncel olarak takip eden,..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ankara Atakule için İngilizce Öğretmeni alınacaktır.   Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinde..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÜniversitelerin 'Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği' ya da "Türk Dili ve Edebiyatı" bölümlerinden mezun Pedagojik formasyona sahip, Alanında yeterli bilgi birikimine sahip ,mesleği ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilen, Çağdaş eğit..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip Asgari Lise mezunu Fiziksel yeterliliklere sahip  Erkek adaylar için en az 1.75 cm boyunda, Kadın  adaylar için en az 1.65 cm boyunda, Uzu..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş Tanımı     Ankara Batıkentte/çakırlar mevkinde faaliyet gösteren Aktif kolejde görevlendirmek üzere Anaokulu öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler        Anaokulumuza;         3 - 4 Yaş         5-6 Yaş anaokulu öğretmenleri..