Ankara Eğitim İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Eğitim

İş Tanımı 2016-2017 Eğitim Yılında  Kampüs Eğitim Kurumları  Kızılay ve Çankaya Okullarında Çalıştırılmak Üzere Deneyimli Tarih Öğretmenleri Alınacaktır.. Aranan Nitelikler..

İş Tanımı 2016-2017 Eğitim Yılında  Kampüs Eğitim Kurumları  Kızılay ve Çankaya Okullarında Çalıştırılmak Üzere Deneyimli Coğrafya Öğretmenleri Alınacaktır.. Aranan Nitelikler..

İş Tanımı 2016-2017 Eğitim Yılında  Kampüs Eğitim Kurumları  Kızılay ve Çankaya Okullarında Çalıştırılmak Üzere Deneyimli Türkçe Öğretmenleri Alınacaktır.. Aranan Nitelikler..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları Ankara Sincan Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; TEMİZLİK GÖREVLİSİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler  Temizlik konusunda titiz ve önem veren, Tam zamanlı çalışabilece..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ankara Bahçelievler Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İnglizce Dilbili..

Ankara / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımıİlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kur..

İş TanımıAmerikan Kültür Koleji MAMAK temsilciliği İLKOKUL TÜM BRANŞ ÖĞRETMENLERİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -Kendine güvenen, -Başarma azmine sahip, -Farkındalık ve fark yaratma düz..

İş TanımıMAMAK Yeni Bilim Amerikan Kültür Kolejinde görevlendirilmek üzere; SINIF ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunu olan, Formasyonu olan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabil..

İş TanımıAmerikan Kültür Dİl Okulu Pursaklar temsilciliğimizde görev almak üzere İngilizce Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler -Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada İngiliz Dili ve Edebiyatı / Amerikan Dili..

İş TanımıANKARA ERYAMAN da   Amerikan Kültür Kolejinde  görevlendirmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Amerikan Dili ve Edebiyatıbölümlerinden mezun ola..