Ankara Garson İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Garson
Ankara / Çankaya Mola Tat Yemek

MOLA TAT YEMEK BÜNYESİNDE ÇALISTIRMAK ÜZERE AKTİF ,UYUMLU ,TAKIM ÇALISMASINA YATKIN BAY VE BAYAN GARSON ARAMAKTADIR...

Ankara / Çankaya Çırağan Cafe

Ankara’nın en işlek yerlerinden birisi olan Kızılay-Meşrutiyet Mahallesinde bulunan ‘’Çırağan Cafe’’ ailesine katılmak üzere Bay/Bayan Sürekli(Tam Zamanlı) çalışacak garsonlar arıyoruz...

Ankara / Çankaya Adıyaman Çiğköftecisi

Atakule karşısında bulunan çiğköfte dükkanına 18:00 ila 01:00 saatleri arasında çalışacak part time paket servis elemanı alınacaktır...

Ankara / Çankaya Misbaşak Cukurambar

cafe,bistro ve restaurantımızda calısıcak işinde profesyonel bay bayan garson eleman aramaktayız..

Ankara / Tümü Misbaşak Francala

* Yaşamkent , Ostim , İvedik şubelerimizde çalışacak, * İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, *Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, dinamik, *Yiyecek İçecek alanında kariyer hedefi olan, *Ekip çalışmasına önem veren, *Yoğun iş tempos..

Ankara / Çankaya HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasının ANKARA şubelerinde görevlendirilmek Yrd Garson aranmaktadır. Müşteri odaklı ve güler yüzlü, İnsan ilişkileri kuvvetli, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saat..

Ankara / Çankaya HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasının ANKARA 365 AVM 'deki şubesinde görevlendirilmek AVM 'ye yakın mesafede ikamet eden Yrd Garson aranmaktadır. Müşteri odaklı ve güler yüzlü, İnsan ilişkileri kuvvetli, Dik..

Ankara / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin,Ankara'da bulunan HD İskender restoranlarında görevlendirilmek üzere Karşılama Hostesi arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu, Tercihen benzer görevde tecrübesi olan, Dış görünüşüne önem veren,..

Ankara / Etimesgut TAVUK DÜNYASI

Optimum outlet avm de bulunan şubemize kasa ve serviste yardımcı olabilecek deneyimi olan bayan garson alınacaktır. Başvurular şahsen yapılmalıdır. şube müd. tel: 0530 400 06 29 Yavuz bey..

Alanında deneyimli, Sorumluluk bilincine sahip, Takım çalışmasına yatkın, Temiz, titiz, düzenli, Hijyen kurallarına dikkat eden, Yeniliğe ve gelişime açık, Tercihen Sincan, Temelli, Polatlı semtine yakın ikamet eden,..