Ankara Hemşire İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Hemşire

Özel Sefa Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi toplumsal geleneğimizin ayrılmaz bir parçası olan büyüklere saygıyı esas alan bir anlayışla kurulmuştur.Bu amaçla gerek Ankara'nın en eski huzurevlerinden bir tanesi olarak, gerek tek kapasitede en büyük huzurevi olarak sadece Ankara da değil tüm Türkiye de ..

ANKARA İLİ ÇANKAYA İLÇESİNDE BULUNAN OSGB FİRMAMIZA DİGER SAĞLIK PERSONELİ SERTİFİKASINA SAHİP HEMŞİRE , ATT , İŞ YERİ HEMŞİRESİ ALINACAKTIR...

MUĞLA MARMARİS BÖLGESİNDE GÖREV ALMAK ÜZERE AMBULANS SÜRÜCÜSÜ SAĞLIK PERSONELİ ARANMAKTADIR.KONAKLAMA YEME İÇME VE YOL ÜCRETLERİ FİRMA TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR...

Firmamızda çalıştırılmak üzere -İşyeri hemşireliği sertifikasına sahip, -Tercihen işyeri hemşireliği alanında deneyimli, -MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen, -İletişim becerileri güçlü, -Takım çalışmasına yatkın, -Tam zamanlı çalışabilecek, -Bayan..

Kızılay'daki muayenehanemizde çalışmak üzere, Hemşire alınacaktır. - Damar yolu açma konusunda yetkin olmak, - Girişimsel işlemlere yardımcı olabilmek, - Kendini geliştirebilecek ve yeni uygulamalar öğrenmeye açık olmak, - Takım ve ekip çalışmasına uyumlu olmak,..

Çankaya Kırkkonaklar'daki Özel Sefa Yaşlı Bakım Evi Ve Huzur Evine; Deneyimli - Deneyimsiz Hemşire alınacaktır. Maaş+ Sigorta + Yemek mevcuttur...

Ankara / Çankaya Sefa Huzurevi

kurumumuz bünyesinde çalıştırılmak üzere hemşireler alınacaktır..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. PART TİME VEYA FULL TİME ANKARA B..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve ..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

ALANINDA DENEYİMLİ; HEMŞİRELİK, ANESTEZİ, ATT VB. SAĞLIK MESLEK DERSLERİNE GİREBİLECEK MEB ATAMASI YAPILABİLEN, FORMASYON BELGESİ OLAN HEMŞİRE ADAYI YETİŞTİREBİLECEK DONANIMA SAHİP, MESLEĞİNİ SEVEN, SAĞLIK VE EĞİTİM CAMİASINA HİZMET EDEBİLECEK ÖĞRETMENLER..