Ankara Kalfa İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Kalfa

Mitsubishi Electric Akdeniz Bölge Servisi olarak Ankara ve İstanbul'daki büyük ölçekli şantiyelerde görev yapabilecek aşağıdaki niteliklere uygun VRF usta ve yardımcıları arıyoruz. -Tercihen VRF montaj, arıza ve otomasyon alanlarında tecrübeli -İşini ve kendini geliştirme konus..

Ankara / Yenimahalle Böke Makina

CNC Torna veya CNC işleme Merkezi programlama konusunda deneyimli, Mazak (integrex, variaxis) tezgah kullanabilen ve mazatrol kontrol ünitesine aşina , Tezgah ayarlama, parça bağlama için gerekli ekipmanları hazırlama konularında titiz ve hızlı, Tezgahı, takıml..

Ankara / Keçiören Rüzgar Ergin Kuaför

Saç - sakal traşı, fön ve ağda işleminde deneyimli kalfa aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Teona Mühendislik

Ankara da yapımı devam eden şantiyelerimizde çalıştırılmak üzere elektrik ustaları, elektrik kalfaları ve çıraklar alınacaktır. SERVİS GÜZERGAHI Etimesgut + otobandan pursaklara SGK + MAAŞ + YEMEK + SERVİS + MESAİ + HAFTA TATİLİ Not: *Şantiyemizde..

Ankara / Çankaya Form Mühendislik

Ankara'da ikamet eden, Seyahat etme ve sağlık sorunları olmayan, Kendini geliştirmeye, öğrenmeye ve uzun süreli bir işbirliğine istekli olan, Erkek elektrik teknikeri, teknisyeni, usta ve yardımcı elemanlar alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Noorwood Ahşap Tasarım

Fabrikamızda; Mobilya Boya Departmanlarına, Deneyimli (mutfak,banyo,ray dolap vs ve iç kapı boya) Takım ruhu ve imalat ürün kalitesini benimseyen “ TAKIM” ARKADAŞLARI ARIYORUZ... ( Siteler ve Sincan Tarafına Servisimiz Vardır.)..

Ankara / Yenimahalle Eskar Grup Mühendislik

kombi-dogalgaz-usta-kalfa-araniyor-..

Ankara / Tümü Olgun Oto

ACELE Oto Servisine Kalfa, Çırak Alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Behiye Kuaför Ve Güzellik Salonu

Behiye Kuaför olarak 40 yıldır Yenimahalle ve Demetevler bölgesinde hizmet vermekteyiz. Kaliteli hizmet anlayışımıza ortak olacak iş arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Keçiören Özyılmaz İnşaat

ELEKTRİK usta ve kalfa aranıyor...