Ankara Merchandiser İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Merchandiser

Ulusal zincir restaurant firmamız için; Türkiye genelinde avm ve merkezi lokasyonlardaki sabit noktalarda satış ve ön sipariş reyonlarında çalışacak servis personelleri aranmaktadır.Tercihen market,restaurant vb. iş yerlerinde ön sipariş ve servis tecrübesi olan .Dış görünüşüne özen..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider İçecek firması için Bay Mobil Merch arayışındayız; Üniversite-Yüksekokul mezunu Bilgisayar bilgisi olan ofis programlarını kullanabilen Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını ko..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

İlan Tarihi Dün Şehir -ANKARA-PANORA-ANKAMALL Cinsiyet Farketmez / Kadın veya Erkek Yaş 25 - 35 arası İşin Detayı GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-30 yaş aralığında, Market/ Elektronik eşya sektöründe tecrübeli, İnsan ilişkile..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. • Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak,..