Ankara Mimar İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Mimar
Ankara / Çankaya Al-Ba Yapı İnşaat

merkez ofisimizde çalışmak isteyen bayan sekreter aramaktayız yemek sigortası firma tarafından karşılanacaktır..

Ankara / Keçiören İsad Mimarlık İnş Proje

PROJE BÜROMUZA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA YAPMAKTA OLDUĞUMUZ PROJELERİN MİMARİ VE DETAY PROJELERİNİ KEŞİF METRAJLARINI HAZIRLAMADA ÇALIŞACAK MİMARLAR VE TEKNİKERLER ARANMAKTADIR..

Ankara / Yenimahalle Muratsal Marin

- ÜNİVERSİTELERİN MİMARLIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN, - AUTOCAD,PHOTOSHOP,SKETCHUP VEYA HERHANGİ BİR 3D ÇİZİM PROGRAMINI İYİ DERECE BİLEN, - MİMARİ UYGULAMA VE DETAY ÇİZİMLERİNE HAKİM,DETAY ÜRETEBİLECEK, - İNCE YAPI MALZEMELERİNİN,İŞÇİLİK VE DETAY UYGULAMALARINA HAKİM, - SAHA PROGRAMI..

Ankara / Altındağ Akm Mobilya

İÇ MİMAR ELEMAN ALINACAKTIR. GÖÜRŞMELER YÜZYÜZE OLACAKTIR. İLGİLİ KİŞİ:TUNA BEY ADRES: DOLANTI SOK NO:5 SİTELER / ANKARA TEL:3485432..

Ankara / Yenimahalle Ascon Mimarlık

ostim sınırları içerisinde, yönetim binası ve konferans salonu inşaatında çalışacak, kaba ve ince işlerde tecrübeli, tam zamanlı çalışacak mimar-inşaat mühendisi veya inşaat teknikeri çalışma arkadaşları aramaktayız...

Ankara / Tümü Dallioğlu Peyzaj

seramızda çalışmak üzere peyzaj mimarı alınacaktır...

MİMAR -Üniversitelerin mimarlık bölümünden mezun, -AutoCad, 3d max, Photoshop programlarına hakim, -Takım çalışmasına yatkın, -Tasarım, görselleştirme, uygulama ve detay projelerinin çiziminde görev alacak Mimar arkadaşlar aramaktayız...

Ankara / Çankaya Akdağ Proje Yapı

Mimarlık ve uygulama ofisimiz için, -Uygulama projelerinde deneyimli -Malzeme ve detay bilgisi kuvvetli -Metraj ve hakediş konusunda bilgi sahibi -Autocad , 3d max , photoshop ve office programlarına hakim -Teklif ve sunum hazırlamakta deneyimli -Ekip çalı..

Ankara / Çankaya Okyanus Mühendislik

- MİMARLIK LİSANS/LİSANSÜSTÜ MEZUNU, - RÖLÖVE,RESTİTÜSYON,RESTORASYON PROJELERİ VE PROJE RAPORLARININ HAZIRLANMASI İLE SAHA ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALABİLECEK, - SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, - EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, PROJELERİN HER AŞAMASINDA ŞİRKET İÇİ VE DİSİPLİNLER ARASI ..

Ankara / Çankaya Mimor Mimarlık

Mustafa Kemal Mah. bulunan firmamıza her türlü detayı ile uygulama teslim projesi çizecek TECRÜBELİ Mimar ve İç Mimar alınacaktır...