Ankara Mühendis İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Mühendis
Ankara / Yenimahalle Teknoproses Muhendislik

ANAHTAR TESLİMİ GIDA ÜRETİM TESİSLERİ KURAN FİRMAMIZ BÜNYESİNDE PROJE-İMALAT DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; “MAKİNE MÜHENDİSİ" ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER; • ÜNİVERSİTELERİN MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN • AUTOCAD PROGRAMINA HAKİM • OFIS PROGRAM..

Ankara / Pursaklar Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL / YENİBOSNA' DA BULUNAN FİRMAMIZIN KUZEY ANKARA / TOKİ ŞANTİYEMİZDE KONUT PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 'KONUT VE TÜNEL KALIP İŞLERİNDE TECRÜBELİ' MAKİNA MÜHENDİSİ ARAMAKTAYİZ. *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN *NETCAD VE AUTOCAD PR..

Ankara / Çubuk Eryapı Prefabrik

Çubuk Yazır mahallesinde yeni açılan firmamızda tam zamanlı olarak çalışabilecek görünüşüne önem veren diksiyonu düzgün seyahat engeli olmayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Kazan Vinçmarket Ltd. Şti

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN; Üretim planlama ve takip yönü kuvvetli. Ölçme kontrol aletlerine ve kalite kontrol işlerine hakim. Analitik düşünebilen. Çözüm ve sonuç odaklı çalışmayı prensip edinmiş. İletişim becerileri ve sosyal ilişkileri kuvvetli. AUTOC..

Ankara / Çankaya Berkem İnşaat

Merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere taahhüt işlerinde deneyimli yaklaşık maliyet ve proje hakimiyeti olan inşaat mühendisi alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Sey Metal

Makine ve çelik imalatlarında kaynak ve imalat kontrolleri yapabilecek, kaynak yöntem testleri vb.. kaynaklı imalat kontrollerini yaparak detaylı şekilde raporlayacak, EN 1090 deneyimi olan Malzeme Metalurji Mühendisi veya Makine Mühendisi aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Sey Metal

Katya ve benzeri programları kullanmayı iyi bilen ve bu programlar vasıtasıyla imalata resim aktarabilen, imalatı bu anlamda yürütecek ve kontrol edebilecek nitelikte imalat deneyimi olan, iyi derecede İngilizce bilen Makine Mühendisi aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Mogi Elektronik

Android ve iOS platformlarında yeni projeler geliştirebilecek özellikle GIS tabanlı uygulamalar ve oyun uygulamaları konularında tecrübeli, SOAP, REST, JSON, XML teknolojileriyle çalışmış, OOP konusuna bilgi sahibi, Açık kaynak kodlu servis kütüphanelerini kullanabilecek takım ar..

Ankara / Pursaklar Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL/ YENİBOSNADA BULUNAN FİRMAMIZIN KUZEY ANKARA / TOKİ ŞANTİYEMİZDE KONUT PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 'KONUT VE TÜNEL KALIP İŞLERİNDE TECRÜBELİ' MAKİNA MÜHENDİSİ ARAMAKTAYİZ. *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN *NETCAD VE AUTOCAD PROGR..

Ankara / Çankaya Cmk Group

Şirketimiz bünyesinde şantiyelerimizde çalıştırılmak üzere; GENEL NİTELİKLER -Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümünden mezun, -Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, -Restorasyon konusunda tecrübeli -En az 5 yıl Şantiye ve İş deneyim..