Ankara Öğretmen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Öğretmen
Ankara / Etimesgut Alfa Akademi

Alfa Akademi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Biyoloji Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Alfa Akademi Biyoloji Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Çankaya İklim Eğitim Aş

İklim Eğitim Aş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müzik Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.İklim Eğitim Aş Müzik Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Pursaklar Avisena Sağlık Koleji

Avisena Sağlık Koleji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Hemşirelik Meslek Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Avisena Sağlık Koleji Hemşirelik Meslek Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Çankaya Esol English

ESOL ENGLISH İNGİLİZCE DİL OKULU İngilizce kursumuzun Kızılay şubesinde Part Time ya da Full Time görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. İstenen nitelikler; - En az 3 yıl İngilizce eğitim tecrübesi olan ve branşında iddialı, - İngilizce Öğretmenliği yada..

Ankara / Altındağ Bilgifen

Özel Lise ve Kurs kısmında çalışacak alanında başarılı "MATEMATİK" , "TARİH" Öğretmenleri alınacaktır. Kurumumuzda ücret ve SGK düzenlidir. Çalışma saatleri-günleri ve ücret bilgileri yüz yüze görüşülerek karar verilecektir.. Adres bilgilerine için www.bilgifen.com adresinden ulaşabilirsiniz....

Ankara / Yenimahalle Yarım Elma Çocuk Klübü

KURUMUMUZDA YARI ZAMANLI ÇALIŞACAK, EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN ( BÖLÜM MEZUNU OLUP FORMASYON ALAN ADAYLAR LÜTFEN MÜRACAAT ETMEYİN) SINIF ÖĞRETMENLİĞİ, FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ, MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ,İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ V.B. BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLAN ÖĞRETMENLER ALINACAK. SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMÜ MEZUN..

Ankara / Çankaya Güç Koleji

Aranan Nitelikler - Alanında lisans eğitimini tamamlamış - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Veli ile iletişimi güçlü - Üretken ve olaylara farklı açılardan bakabilen -Özel okul çalışma prensiplerini benimsemiş -Kolej İngilizcesi öğ..

Ankara / Gölbaşı Işık Bilgi Anakolu-İlkokulu

Işık Bilgi Anakolu-İlkokulu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sınıf Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Işık Bilgi Anakolu-İlkokulu Sınıf Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

Işılay Koleji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Matematik Öğretmeni ( Lise ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Işılay Koleji Matematik Öğretmeni ( Lise ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..