Ankara Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Şef / Amir

İş TanımıThe Green Park Hotel Ankara Resepsiyon ŞefiAranan NiteliklerÜniversite mezunu,İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce dil bilgisine sahipEn az 3 yıllık deneyimine sahip,Opera ve Office programlarını iyi derecede bilen,..

İş TanımıMağazalarımızda görevlendirmek üzere; En  az 2 yıl perakende sektöründe deneyimli olan, Etkili iletişim kurabilen, Gelişime  ve değişime  açık, Esnek çalışma  satlerinde, yoğ..

İş Tanımı  Mağazalarımızda görevlendirmek üzere; En  az 2 yıl perakende sektöründe deneyimli olan, Etkili iletişim kurabilen, Gelişime  ve değişime  açık, Esnek çalışma  satlerinde, yoğun iş temposunda çalışabilen, Ekibinin  motiva..

İş TanımıHızlı tüketim sektörünün lider firması için sahada vermiş olduğumuz merchandising hizmetinde görevlendirilmek üzere, Bölgesindeki tüm Merch kadrosunun yönetim ve koordinasyonunun sağlanması, Eleman performansını arttırıcı eğitim ve motivasyon..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş Tanımı           İşinde deneyimli            İşini seven            Ekip çalışmasına yatkın             Özel öğretim kurumlarının çalışma şartlarına uyum sağlayan             Mesleğinde yükselmeyi hedefleyen          ..

İş TanımıAİR TEK MÜHENDİSLİK,Hastane, temiz oda, ilaç üretimi, mikrobiyolojik laboratuvarlar, gıda sanayi ve hassas odalar gibi yüksek mühendislik deneyimi gerektiren yerlerde; Tasarım, danışmanlık, proje geliştirme ve mühendislik, anahtar teslimi, mekanik taahhüt..

Ankara / Tümü DELOITTE

İş TanımıDeloitte Turkey Business Process Services (Outsourcing) include: Accounting services Payroll services Legal services Our other outsourcing services: Reporting services Accounting personnel support serv..

Ankara / Tümü Üçgen İnşaat A.Ş.

İş TanımıÜçgen İnşaat A. Ş. bünyesindeAnkara'da bulunan Duble Döner Restoranlarımız için;  Tercihen MYO/Önlisans mezunu Micros sistemi ve Ms.Office programlarını kullanabilen İnsan ilişkilerinde ..

Ankara / Tümü ACTIVE ENGLISH

İş TanımıTüm Muhasebe süreçlerinin yönetilmesi.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Muhasebe alanında en az 5 yıl yöneticilik deneyimi olan Ms office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,..

Ankara / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara'da bulunan yem fabrikasında, yatırım ve fabrika revizyonlarının projelendirilmesi ve uygulamalarının takip edilmesi süreçlerinde görevlendirilmek üzere 'ÜRETİM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncel..