Ankara Sekreter İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Sekreter
Ankara / Yenimahalle Antares

batıkenttekı ınsaat firmamıza bayan sekreter alınacaktır. sabah 09:00 aksam 18:30 arası mesai maas 1.500 ile 2.500 arası ılana basvurular whatsap'tan kabul edılmektedir....

Ankara / Yenimahalle Alfa Elektronik

Elektrik elektronik firmamıza telefon trafiğini takip edecek dış görünüşüne özen gösteren bayan eleman alınacaktır..

Ankara / Çankaya Berkem İnşaat

İnşaat Taahhüt firmasında çalışmış • Telefon trafiğinin yönlendirilmesi • Gelen-giden evrak takibi ve kargo işlemlerinin yürütülmesi • Misafirlerin karşılanması ve ağırlanması • Ofis içi düzenin sağlanması • Genel sekreterlik görevlerinin yerine getirilmesi ..

Ankara / Yenimahalle Delta Asansör

OFİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Ankara / Çankaya Ada Emlak

5 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekte olan Ada Emlak Ankara Çayyolui ofisimize ait projede sekreterlik, tanıtım ve pazarlama yapacak, maaş ve prim ile yüksek kar elde etmek isteyen gayrimenkul danışmanı alınacaktır. Girişimci ve hedefleri olan, Güler yüzlü ve diksiy..

Ankara / Yenimahalle Egede Tatil

Home Office Olarak Çalışmaktayız Telefonla Rezervasyon İşlemi Alacak Diksiyonu Ve Ses Tonu Düzgün 17-30 yaşları arasında bayan elemanlar aranmaktadır.Fotoğrafsız başvurular dikkate alınmayacaktır.Maaş+sgk+yemek+prim olarak verilecektir.Haftanın 6 günü sabah 10 akşam 19 arası çalışabilecek elemanlar ..

Ankara / Yenimahalle Birey Eğitim Kurumları

Yenimahalle Birey Temel Lisesi'nde çalıştırılmak üzere; *En az lise mezunu *İletişim kabiliyeti yüksek *İyi derecede bilgisayar bilen *Dış görünümüne özen gösteren *35 yaşını geçmemiş *Sigara kullanmayan niteliklerini taşıyan sekreter alımı yap..

Ankara / Keçiören Özguven Yapı Mantolama

etlikte bulunan inşaat firmamıza günlük ofis işleriyle ilgilenecek bayan eleman alınacaktır.etlikte oturanlar tercih sebebidir...

Ankara / Altındağ Akm Mobilya

MOBİLYA SEKTÖRÜNDEN ANLAYAN OFİCE PROGRAMLARINI BİLEN İLETİŞİM KABİLİYETİ YÜKSEK GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE TURGAY BEY İLE OLACAKTIR ADRES : DOLANTI SOK NO:23 SİTELER TEL:3531905..

Ankara / Sincan Arsev Gayrimenkul

GAYRİMENKUL OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK BAYAN SEKRETER ARANIYOR İŞİ SADECE KAYIT GİRMEK VE TELEFONLARA BAKMAK..