Ankara Teknik Ressam İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Ressam
Ankara / Çankaya Miyay Makina Proses Sanayi

ŞİRKETİMİZİN, ANKARA-SARAY KERESTECİLER SİTESİNDEKİ İMALATHANESİNDE VE ŞANTİYELERİNDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE, EN AZ 3 YIL MAKİNA & MEKANİK İMALATI KONUSUNDA ÇALIŞMIŞ * MAKİNA TEKNİK RESSAMLARI, * KONSTRÜKTÖRÜ ALINACAKTIR. İSTEKLİLERİN ÇOK İYİ DERECEDE 3D( BOYUTLU) PROJE TASA..

Ankara / Yenimahalle Blc Havacılık Ltd. Şti.

Hasemek Sanayi Sitesi 1469 cad. No:18 İvedik/OSB adresinde çalışmak üzere aşağıda belirtilen nitelikte personel alınacaktır. GENEL NİTELİKLER Fabrikamızın AR-GE ve imalat bölümlerinde görevlendirilmek üzere; -Tercihen üniversitelerin makine Resim ve Konstrüksiyon,Tas..

Ankara / Tümü Yde Elektromekanik

MERKEZ OFİSİMİZ VE ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; 1. TERCİHEN ELEKTRİK TEKNİKERİ 2. ERKEK ADAYLAR İÇİN TERCİHEN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ YADA MUAF 3. AUTOCAD VE MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM 4. AS-BUILT, RÖLÖVE VE UYGULAMA PROJELERİ ÇİZİMLERİ YAPABİLEN..

Ankara / Çankaya Promax Proje

Sanayi tesislerinin projelendirilmesi konusunda faaliyet gösteren firmamıza, daha önce konveyör detay ve genel resimleri hazırlamış konusunda en az 3 yıl tecrübeli makine teknik ressamı alınacaktır...

Ankara / Gölbaşı Luvi Enerji

2014 yılından bu yana Güneş Enerjisi sektöründe projelendirme, mühendislik ve danışmanlık alanlarında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere "Elektrik Teknikeri - Teknik Ressam" aramaktayız. - Üniversitelerin Meslek Yüksekokullarının Elektrik bölümünden mezun - Tek..

TEKNİK RESSAM Sincan Organize Sanayi Bölgesi bulunan Hastane Donanımları imalatı yapan fabrikamıza aşağıdaki niteliklere sahip “Teknik Ressam”alınacaktır • Üniversitelerin Meslek Yüksek Okulu, Makine-Resim-Konstrüksiyon bölüm mezunu, • Mesleğinde en az 5 yıl tecrübesi olan ..

Ankara / Kazan Emci Aydınlatma

Emci Aydınlatma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknık Ressam ( Autocad Ve Solıd Programları ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Emci Aydınlatma Teknık Ressam ( Autocad Ve Solıd Programları ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Sincan Çeka Ltd

İş hazırlama ve 3 boyutlu tasarım tecrübesi olan Çelik Konstrüksiyon ressamları işe alınacaktır...