Ankara Tezgahtar İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Tezgahtar
Ankara / Altındağ Doğanay Fotoğraf

fotoğraf stüdyomuzda çalışacak deneyimli fotoğrafçıda çalışmış diksiyonu düzün tezgahtar aranıyor...

Ankara / Yenimahalle Togaysan Civata Hırdavat

OSTİM MERKEZDE BULUNAN VE 36 YILDIR CİVATA/HIRDAVAT VE EL ALETLERİ SEKTÖRÜNDE HİZMET EDEN FİRMAMIZ İÇİN, HIRDAVAT VE CİVATA BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, *EN FAZLA 30 YAŞ'INI AŞMAMIŞ *EN AZ LİSE MEZUNU *GENÇ, *DİNAMİK, *EKİP ÇALIŞMASINI SEVEN, *..

Ankara / Yenimahalle Misbaşak Francala

MİS BAŞAK İVEDİK ŞUBEMİZDE ÇALIŞACAK; Tezgah reyonumuzda tatlı, tuzlu ve pasta tezgahı konularında deneyim sahibi, Bu mesleği seven ve çalışmaktan mutluluk duyan, Kişisel bakımına, giyimine özen gösteren, Erkek adaylar için; Askerlik hizmetini tamam..

Ankara / Etimesgut Kaya Elektrik Aydınlatma

Magzamızda şatış elemanı elemanı alınacaktır.....

Ankara / Çankaya Divan

Türkiye’de turizm, otelcilik ve yiyecek & içecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Divan Kızılay Pastanesi'nde görevlendirilmek üzere Pastane satış elemanı aramaktadır. Aranan Nitelikler •Lise mezunu, •Özellikle gıda alanında satış yapmış, konusunda tecrübe..

Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Marketimizin şarküteri reyonunda çalışacak deneyimli iş arkadaşları arıyoruz. Etimesgut Sincan a servisimiz mevcuttur. Sabah 6-3 veya öğleden sonra 3-12 şeklinde vardiyalıdır. En az 2-3 yıl deneyimli , mesleki bilgiye sahip, Ürün takip, teşhir ve satışı..

Ankara / Altındağ Tabanlı Ticaret

Ulus'ta yer alan toptan büjiteri firmamıza, Pazarlama- toptan satış yapabilecek, Araçla şehir içi şehir dışı satış yapabilcek, Deneyimli,deneyimsiz Bay bayan personel alınacaktır. Adres: anafartalar cad. 73 / 2 samanpazarı / ULUS Ankara..

Ankara / Yenimahalle Anadolu Halkpazarı

YENİMAHALLE DEMET EVLERDE İKAMET EDEN SABAH SAAT 09.00 AKŞAM 17.00 BIRAKACAK TEZGAHTAR ARANIYOR..

Ankara / Çankaya Lütfiş Accessories

Kentpark.Taurus Lütfiş Accessories şubemizde satista calismak üzere Satış gücüne güvenen İletişim konusunda başarılı Prezentabl Tecrübeli bayan personel adayların başvurularını bekliyoruz ... 1.300 Maaş + prim +ssk + yol..

Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Yalnızca Etimesgut ve Sincan'da İkamet eden, (Yenikent, Törekent, Fatih ve Eryaman HARİÇ) Unlu Mamüller Bölümünde çalışacak, temiz, çalışkan, diksiyonu düzgün, deneyimli personel aranmaktadır. Sabah 06:00 -Öğle 15:00 Öğle 15:00- Akşam 24:00 Gece 24..