Ankara Usta İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Usta

İş Elbiseleri imalatı yapan firmamamıza Serigrafi baskı ustası alınacaktır. Tecrübeli ve uzun süre çalışacak personele ihtiyacımız vardır...

Ankara / Çubuk Luk-Ka Cam

Firmamızda çalışmak üzere rodaj ustasi ve forma ustasi alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Olgunlar İş Makinaları

oto boya ustası aranmaktadır.sgk+yemek+pirim..

SARAY KEREESTECİLER SİTESİNDE BULUNAN FABRİKAMIZDA VE ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE İMALAT VE KAYNAKÇI USTALARI ALINACAKTIR. SİNCAN-FATİH-ERYAMAN-ETİMESGUT-ELVANKENT-SUSUZ TARAFINDA OTURAN ADAYLAR TERCİH EDİLECEKTİR. İSTEKLİLERİN BAŞVURULARINI BURADAN TAKİP ETMELERİ GEREK..

Ankara / Yenimahalle Hermes Reklam

Acıkhava reklam Sırketınde calışmak uzere Tabela ustası aranmaktadır. CNC kullanımı tercih sebebı olacaktır...

Firmamız 9 yıllık olup, Piyade mah. 1974 sokak 14/A Etimesgut adresinde faaliyet göstermektedir. Çalışma Saatleri: 08:30 - 18:00'dir. (Kış ve yaz saatleri farklılık gösterebilir.) Firmamıza temiz su, pis su, kalörifer, yağmurluk ve daire içi doğalgaz tesisatı için Usta alınacakt..

Ankara / Çankaya Otantık Kumpır

KUMPİR USTALARI VE YARDIMCI ELEMANLAR ALINACAKTIR ACİL..

Ankara / Yenimahalle Yılmaz Bağlantı Elemanları

EKSANTRİK PRESTE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SLOT DELİK VE BÜKÜM YAPABİLECEK, TERCİHEN KALIP TAKMA SÖKME VE AYARLARI KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ PRES USTASI ALINACAKTIR. MAAŞ+SİGORTA+YEMEK...

Ankara / Etimesgut Enes Elektrik

Ankara Etimesgutta 16 yıllık firmamızın 2.şubesine katılmak üzere 'ELEKTRİK USTASI' aranmaktadır. Aranan elemanlar; Konut projelerinde - devamlı çalıştırılacak; ELEKTRİK USTASI aramaktayız. ETİMESGUT civarlarında oturması tercihimizdir. MAAŞ..

Ankara / Mamak Doğa Lift Asansör

MAMAK TA BULUNAN ASANSÖR FİRMAMIZA ASANSÖR USTASI ARANMAKTADIR. SSK YEMEK YOL MAAŞ..