Ankara Usta İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Usta

Firmamız 9 yıllık olup, Piyade mah. 1974 sokak 14/A Etimesgut adresinde faaliyet göstermektedir. Çalışma Saatleri: 08:30 - 18:00'dir. (Kış ve yaz saatleri farklılık gösterebilir.) Firmamıza temiz su, pis su, kalörifer, yağmurluk ve daire içi doğalgaz tesisatı için Usta alınacakt..

Ankara / Etimesgut Çevik Elektrik

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere elektrik tesisat ustaları alınacaktır...

Ankara / Etimesgut Öz Mahiroğlu Otomotiv

SERVİSİMİZE Isuzu- Mitsubishi mekanik ustaları aranmaktadır...

Ankara / Etimesgut İlk İz Mühendislik

ETİMESGUT Civarında Oturan Tesisat Ustası, Kalfası, Çırağı aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Procar Servis

HER MARKA ARACA HİZMET VEREN SERVİSİMİZE, ÖZELLİKLE VOLKSWAGEN, BMW, MERCEDES MARKALARININ HERHANGİ BİRİNDE TECRÜBELİ, SORUMLULUK ALABİLECEK MEKANİK VE ELEKTROMEKANİK USTALARI ALINACAKTIR. DAHA ÖNCE MARKA YETKİLİ SERVİSLERİNDE ÇALIŞMIŞ OLMASI TERCİH SEBEBİDİR. MAAŞ DOLGUNDUR. YÜZ YÜZE GÖ..

Ankara / Tümü Form Mühendislik

Ankara merkezimizde ve Ankara dışındaki şantiyelerimizde çalışmak üzere; Ankara'da ikamet eden, Seyahat etme, sağlık sorunları, elektrik teknikeri, teknisyeni, usta ve yardımcı elemanlar alınacaktır. Kendini geliştirmeye, öğrenmeye ve uzun süreli bir işbirliğine istekli olan, Asker..

Ankara / Çankaya Model Pen

Dikmen'de bulunan firmamıza ÇELİK kapı montaj ustası aranmaktadır...

SARAY KEREESTECİLER SİTESİNDE BULUNAN FABRİKAMIZDA VE ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE İMALAT VE KAYNAKÇI USTALARI ALINACAKTIR. SİNCAN-FATİH-ERYAMAN-ETİMESGUT-ELVANKENT-SUSUZ TARAFINDA OTURAN ADAYLAR TERCİH EDİLECEKTİR. İSTEKLİLERİN BAŞVURULARINI BURADAN TAKİP ETMELERİ GEREK..

Ankara / Yenimahalle Gökova Klima

FİRMAMIZ MEKANİK TESİSAT SEKTÖRÜNDE ISITMA-KALORİFER TESİSATI-SIHHİ TESİSAT -KLİMA-HAVALANDIRMA İŞLERİ YAPMAKTADIR..ANKARA ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TESİSAT GRUBUMUZA TECRÜBELİ KALORİFER VE SIHHİ TESİSAT USTALARI ALINACAKTIR..BORU KAYNAĞI YAPABİLEN TERCİHİMİZDİR.MİNİMUM 40 KİŞİ ALINACAKTIR.DO..

Ankara / Mamak Öztecer Gıda

Abin paşa Mahallesinde bulunan firmamıza Lokum kesmek ve lokum pişirmek için usta ve yazlık - kışlık helva ustası alınacaktır. Çalışma Saatleri : 08 30 - 17 30 Çalışma Günleri: Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe - Cuma - Cumartesi Maaş + Sigorta + Yemek M..