Ankara Yardımcı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yardımcı
Ankara / Etimesgut Yeksun Aş

Enerji sektöründe faaliyet gösteren Şirketler grubumuzun Ankara Proje Ofisinde istihdam edilmek üzere; İyi derecede Autocad bilen, Daha öncesinde YG ve AG seviyesinde proje hazırlanmasında çalışmış, GES Projesi hazırla birimindeki mühendislerimizle birlikte çalışacak, Takım ç..

Ankara / Etimesgut Yeksun Aş

Enerji sektöründe faaliyet gösteren Şirketler grubumuzun Ankara Ofisinde istihdam edilmek üzere; İyi derecede Autocad bilen, Daha öncesinde YG ve AG seviyesinde proje hazırlanmasında çalışmış, GES Projesi hazırla birimindeki mühendislerimizle birlikte çalışacak, Takım çalışma..

Ankara / Yenimahalle İyimakina Kimya Ltd Şti

atölyemizde çalışacak yardımcı eleman..

Ankara / Çankaya Portakal İnsan Kaynakları

*** YATILI VEYA GÜNDÜZLÜ OLDUĞUNUZU, BAŞVURUDA ÖNYAZI İLE MUTLAKA BELİRTİNİZ. Ankara’nın genel olarak Çankaya, Yaşamkent, Ümitköy, Bilkent, Çayyolu, İncek, GOP, Angora, Beysukent, Koru, Gölbaşı, Söğütözü, Etlik bölgelerinde ikamet eden ailelerimiz için YATILI veya GÜNDÜZLÜ olarak görev yapacak..

Ankara / Tümü Portakal İnsan Kaynakları

*** YALNIZCA YATILI OLARAK ÇALIŞABİLECEK *** BAYAN *** ADAYLARIN BAŞVURUDA BULUNMASI ÖNEMLE DUYURULUR. Ankara’nın genel olarak Çankaya, Yaşamkent, Ümitköy, Bilkent, Çayyolu, İncek, GOP, Angora, Beysukent, Koru, Gölbaşı, Söğütözü, Etlik bölgelerinde ikamet eden ailelerimize ÇOCUK BAKIMI ..

Ankara / Tümü Portakal İnsan Kaynakları

*** YALNIZCA YATILI OLARAK ÇALIŞABİLECEK *** BAYAN *** ADAYLARIN BAŞVURUDA BULUNMASI ÖNEMLE DUYURULUR. Ankara’nın genel olarak Çankaya, Yaşamkent, Ümitköy, Bilkent, Çayyolu, İncek, GOP, Angora, Beysukent, Koru, Gölbaşı, Söğütözü, Etlik bölgelerinde ikamet eden ailelerimize Ev işlerinde ..

Ankara / Altındağ Asya Hırdavat

firmamıza fiyatlistesi ,katalog,kampanya,ürün insirtü yapabilcek seviyede grafikci bay veya bayan personel alınacaktır..

MUHASEBE BÜROSUNDA ÇALIŞACAK MUHASEBE BÜROSU TECRÜBESİ EN AZ 1 YIL OLAN ZİRVE PROGRAMI BİLEN BAY ELEMAN ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Muayenehane

Doktor kliniğinde çalışmak üzere temizlik personeli alınacaktır. Kliniğin tüm temizlik işleri personele yemek yapımı Hasta karşılama Prezentable En az ortaokul mezunu olan..

Dershanemizin Kantin/ Cafe' sinde çalışacak 18-30 yaşları arasında bay - bayan eleman alınacaktır. Yetkili Kişi: Bülent Kahreman 536 664 89 78..