Ankara Yazılımcı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yazılımcı
Ankara / Çankaya Tekuzem

Üniversitelerin dört yıllık mühendislik bölümlerinden mezun olan Nesne Tabanlı Programlama, Katmanlı ve Servis Odaklı Mimari, Analiz ve Tasarım konularında tecrübeli, C# ile ASP.NET MVC projelerinde görev almış, Object Oriented Programlama mantığına hakim, Katmanlı Mimariler ..

Kurumsal Yazılımlar üzerine Çalışan Firmamıza; ****DELPHI ve JAVA yazılım programlamaları konusunda ileri derecede bilgi sahibi; * Mühendislik veya MYO mezunu * En az 2 Yıl tecrübeli * Nesne tabanlı ve modüler kodlama yapabilen * SQL Server,MYSQL ve 3.parti verit..

Ankara / Çankaya Ac Bilişim

Şirketimiz bünyesine alınmak üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. - PHP programlama dilinde ileri seviye bilgili ve deneyimli, - MySQL, HTML, CSS ve jquery konularında bilgili ve deneyimli, - En az 2 yıl iş tecrübesi olan, - Daha önce geliştirdiği projeleri sunabilec..

Ankara / Çankaya Easyofis

En az 1 yıl Android uygulamaları geliştirme deneyimi olan, REST/JSON, SOAP, WS teknolojileriyle çalışmış, Object Oriented Programming ve Design Patterns konularına hakim, Play Store platformlarında canlıya alma konusunda deneyimi olan, Performans odaklı geliştirme yapa..

Ankara / Çankaya Başkent Group

* CMMI Level-3 standartlarına uygun olarak analiz, tasarım ve geliştirme aktivitelerini gerçekleştirebilecek * Secure Development Lifecycle konusunda bilgi sahibi ve güvenli yazılım geliştirme kurallarına uygun geliştirme yapan * Tasarım ve geliştirme aşamalarında gerçekleştirilen çalışm..

Ankara / Çankaya Easyofis

Ekibimize, ios geliştirici aramaktayız: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi yada Mezun, En az 1 yıl tecrübeli Swift ve Objective - C dillerine hakim Web hizmetleri ve API dan anlayan UI ve UX konusunda çözüm üretebilecek beceride Android bilmesi artısı..

Ankara / Altındağ Saldemsoft Yazılım

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya benzeri 4 yıllık bölümlerinden mezun, Microsoft kod geliştirme teknolojilerine hakim Mobil Uygulama geliştirme de Cross Platform da ( Android - IOS ) iş yapmış olmak .Net ortamında en az 3 yıllık kurumsal yazılım geliştirme deneyimi ola..

Ankara / Gölbaşı 2z Yazılım

Ankara Üniversitesi Teknokent bölgesinde faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük bilişim eğitim platformlarından Koddemy'nin kurucusu olan firmamızın, mevcut ve yeni yazılım projelerinin geliştirmesinde görev almak üzere Asp.Net MVC Yazılım Uzmanları aramaktayız. Üniversitelerin Bilgi..