Ankara Yetkili İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yetkili

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..

Ankara / Yenimahalle Şençam Köftecisi

Ankara'da gıda sektöründe 12 mağazası ile müşterilerine hizmet vermekte olan sektöründe öncü firmamızda görev alacak, aşağıdaki niteliklere sahip "Ön Muhasebe Personeli" alımı yapılacaktır. En az ticaret lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,..

Ankara / Çankaya Fixsmart / / Cihan Elektronik

İş Açıklaması GMK Bulvarı üzerinden bulunan HUAWEI Türkiye Merkez Servisimizde çalışmak üzere niteliklerini belirttiğimiz Yedek Parça Depo Personeli alınacaktır. Görevleri:•Günlük yedek parça siparişlerini sistem üzerinden gerçekleştirmek •Gelen yedek parçaların ilgil..

Ankara / Tümü Tiara Gold Kozmetik

Kore Merkezli Tiara Gold Kozmetik firmasının Türkiye deki çalışmalarında saha da aktif olarak güzellik merkezleri, hastane, poliklinik gibi noktaları ziyaret ederek Tiara Gold ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek adayların başvurularını bekliyoruz. Çalışma bölgeleri; İstanbul Avrupa Yakası..

Ankara / Çankaya Fsb Teknoloji A. Ş

DNS, HTTP, FTP, SMTP gibi protokolleri bilen Hosting servisleri konusunda tecrübe sahibi Hosting destek talepleri için gelen telefon çağrılarına cevap verecek Windows 2008, 2012 ve Linux İşletim sistemlerine kurulum, konfigürasyon ve yönetim seviyesinde hakim MSSQL ve MySQL v..

Ankara / Altındağ Türkmen Reklam

GRAFİKER DİJİTAL BASKES MAKINASI VE RENKLİ ÇIKTI MAKİNASINDA ÇALIŞACAK..

Firmamızın Muhasebe Departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Bayan Muhasebe Elemanı aranmaktadır. • Ticaret lisesi ya da üniversitelerin en az 2 yıllık muhasebe bölümünden mezun, • Alanında en az 3 yıl deneyimli, • MS Office, Logo muhasebe program..

Ankara / Mamak Alkın Kagıtçılık

TAT LİSANSLI TESİSİMİZE TECRÜBELİ ÇEVRE GÖREVLİSİ ALINACAKTIR AMBALAJ ATIKLARI KONUSUN DA DENEYİMLİ BAKANLIK VE BELEDİYE SİSTEMİNE HAKİM OLAN ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ OLAN ELEMAN ALINACAKTIR..

Firmamızın idari Kadro satış ve pazarlama departmanı ile imalat departmanı geotekstil üretim hattı için; Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun, Erkek Adaylar için askerlik Hizmetini tamamlamış, Aktif olarak araç kullanabilen ve B sınıfı ehliyeti olan Yoğun iş ..

Ankara / Tümü Pirayn

GENEL NİTELİKLER Tercihen Üniversitelerin İşletme,İktisat,Elektrik,Elektronik,Elektrik-Elektronik veya Endüstri -----Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen enerji ve Telekominikasyon sektöründe benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi, Vizyon sahibi,analitik düşünebi..