Ankara Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yönetici Adayı
Ankara / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİşe alınacak adaylarımız 6 aylık 'Yönetici Yetiştirme Programı' katılımı sonrasında farklı illerdeki mağazalarımızda Yönetici olarak görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin di..

Ankara / Tümü MD Fulla Giyim

İş Tanımı15 YILI AŞKIN SÜREDİR TEKSTİL SEKTÖRÜNDE FAAİLYET GÖZTEREN FİRMAMNIZIN SAKARYA MAH. BANTDERESİ CAS. NO:56/C AKTAŞ ALTINDAĞ ANKARA ADRESİNDEKİ  SATIŞ VE LOJİSTİK MERKEZİNDE GÖREV ALACAK NEBİM WINNER PROĞRAMINI BİLEN BAY BAYAN STOK KAYIT VE KONTROL PERSONELLERİ ALINACA..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

Ankara / Tümü OXXO

İş Tanımıİstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep, Mersin,  mağazalarımızda görevlendirilmek üzere MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYLARI \ MANAGEMENT TRAINEE arıyoruz.Aranan Nitelikler        En az Lisans Mezunu,..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider v..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

Ankara / Çankaya Bk Group Aş

GENEL NİTELİKLER TERCİHEN Üniversitelerin İktisat, İşletme, Büro Yönetimi, Sekreterlik bölümlerinde Ön Lisans ya da Lisans yapmış olan, TERCİHEN Yönetici Asistanı pozisyonunda en az 1 yıl deneyimli, Analitik düşünebilen, pratik hareket edebilen, çözüm odaklı,..

Ankara / Çankaya An Yapı Medikal

BİTKİSEL ÜRÜN VE SAĞLIK SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN KURUMSAL FİRMAMIZDA ÇAĞRI MERKEZİ DEPARTMANINA OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞABİLECEK (TELEFONDAN GELEN SİPARİŞLERİ ALABİLECEK) 30 YAŞINI AŞMAMIŞ 15 BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. * HAFTA İÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ : 09:30 - 18:30 * CUMARTES..

Ankara / Çankaya An Yapı Medikal

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ? İşin Tanımı : BAYAN ELEMAN *Şirket hizmetlerinin tele-marketing yöntemi ile satışı ve sağlık danışmanlığı biriminde görevlendirilmek üzere bayan takım arkadaşları aranmaktadır. *Huzurlu bir ofis ortamında, kapı kapı gezmeden satış yapabilirim diyorsan..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK..