Ankara Yönetici Asistanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Yönetici Asistanı
Ankara / Çankaya Rentrent Elektronik Ticaret

ARANILAN NİTELİKLER - Asistanlık konusunda en az 1 yıl mesleki deneyimi olan, - Ofis uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, - Sözlü ve yazılı iletişim yönü güçlü, - Planlama ve organizasyon becerisi gelişmiş, - Zamanı etkin kullanabilen, pratik. - Dikkatli ve ö..

YÖNETİCİ ASİSTANI İŞ BAŞVURU KRİTERLERİ GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, büro yönetimi, halkla ilişkiler, pazarlama vb.) • MS Office Programlarına hâkim, • Üst düzey yönetici asiste etme konusunda minimum 2 yıl deneyim sahi..

Ankara / Çankaya Helyum Elektrik Elektronik

ingilizce Orta seviye konuşma ve yazışma kabiliyeti. Satış ve ikna kabiliyeti yüksek. B Sınıfı ehliyet. Yurt içi - Yurt dışı seyahat engeli olmayan. Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün. Analitik ve hızlı düşünüp karar verebilme yeteneğine sahip, sorumluluk sahibi...

Ankara / Çankaya Dyg Yabancı Dil Okulları

Çankaya Öveçler 2. cadde üzerinde bulunan okulumuza; Üniversitelerin herhangi bir ön lisans veya lisans mezunu , Tercihen bayan , 20-28 yaşları arasında, Öğrencilerin programlarını hazırlayabilecek, Öğrencilerle birebir ilgilenebilecek, Öğrencilerin ödemelerini takip..

Ankara / Çankaya Teknoçağ Ltd. Şti.

Ankara Çayyolu'nda bulunan ve mühendislik hizmetleri üzerine faaliyet gösteren firmamıza yönetici asistanı alınacaktır. Çalışma günlerimiz hafta içi 09:00 - 18:00 olup, hafta sonu çalışma yapılmamaktadır. İşe alınacak personelin Çayyolu ve yakını semtlerde ikamet ediyor olması tercih sebebidir. Pers..

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere; • Makale yazımı konusunda yetenekli ( tercihen referans gösterebilen ) • İnsan ilişkilerinde başarılı • Güler yüzlü • Enerjik • Sosyal medya konusunda bilgili Fotoğrafsız ilanlar dikkate alınmayacaktır...

Yenilenebilir enerji sektöründe danışmanlık hizmeti veren mühendislik firmamıza, Üniversite mezunu Tüm ofis araçlarını ve MS Office programlarını etkin kullanabilen, Koordinasyon ve yönetim becerisi olan, Analitik sorun çözme yeteneğine sahip, ..

Ankara / Çankaya Turkuvaz Bt Dış Ticaret

SİZDE ARADIKLARIMIZ; * Diksiyonu düzgün, güleryüzlü ve dış görünümüne önem veren * İnsan ilişkileri güçlü * Koordinasyon ve planlama becerisine sahip * Sunum hazırlama becerisine sahip * İnisiyatif alabilen * Eş zamanlı farklı konularda çalışabilen * Ekip yö..

Ankara / Çankaya Ggs Elektronik Güvenlik

ÖN MUHASEBE BÜRO YÖNETİM ASİSTANI -GELİŞİME VE ÖĞRENMEYE AÇIK - EN AZ LİSE MEZUNU -DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. -OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN -ÖN MUHASEBE İŞLERİNDE TECRÜBELİ VEYA ÖĞRENMEYE AÇIK TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU..

Ankara / Çankaya Ka 24 Medya

PRODÜKSİYON FİRMAMIZA İYİ derecede İngilizce bilen YÖNETİCİ Asistanı aranmaktadır...