Antalya Aşçı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Aşçı
Antalya / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YÜKSEK MAAŞLA GEMİ PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERD..

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Alanyada açılacak olan şubemizde çalışacak olan personellerin yemeklerini yapacak ACİL bir aşçı alınacaktır. 0553 104 80 85..

Antalya / Kepez Komatek İş Makinaları

Atölyemizde çalışacak 10-15 kişilik yemek çıkarabilecek ve ofis temizliğine ile çay ikramı yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz. Başvuracak arkadaşlar telefon ile ulaşması rica olunur. Not: iş yerimiz Akdeniz sanayi sitesi içerisindedir sanayide çalışmak istemeyenlerin başvurmaması ric..

Antalya / Kepez Komatek İş Makinaları

Atölyemizde çalışacak 10-15 kişilik yemek çıkarabilecek ve ofis temizliğine ile çay ikramı yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz. Başvuracak arkadaşlar telefon ile ulaşması rica olunur. Not: iş yerimiz Akdeniz sanayi sitesi içerisindedir sanayide çalışmak istemeyenlerin başvurmaması..

Antalya / Manavgat The Ottoman Resturant

Acil olarak En az 10 yil tecübbeli Çözüm odakli Ekip çalismasina uygun Esnek çalisma saatlerine uygun Asçi arayisimiz vardir...

Antalya / Tümü Özlem Izgara

MUTFAKTA MEZE YAPACAK USTAYA YARDIM EDECEK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.. + 1500 TL MAAŞ...

Antalya / Alanya Kemal Bey Hotel

DÖNER VE PİZZA USTASI AŞÇI ALINACAKTIR....

Antalya / Tümü 4 Yıldızlı Ev Yemeklerı

Eski sanayideki lokantamıza emekli aşçı alınacaktır.....

Antalya / Tümü Gökoğlu İçecek

ANDIZ SU FABRİKASINDA YATILI OLARAK ÇALIŞICAK AŞÇI ARANIYOR....

Antalya / Manavgat Şoförün Yeri

yol kenarında bulunan tesisimiz için bizimle çalışacak ahçı arıyoruz. sulu yemek ve çeşitli kebab türleri yapabilen deneyimli bir arkadaş araıyoruz...