Antalya Eleman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Eleman
Antalya / Muratpaşa Egemen Kuyumculuk

Muratpaşa'da bulunan şirketimize DENEYİMLİ MUHASEBE ELEMANI Aranıyor...

Antalya / Tümü Rixos Downtown Antalya

İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Downtown için, Güvenlik Departmanında ' SECURITY AGENT ' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.   Misafirlerin,ziyaretçilerin ve çalışanları..

Antalya / Tümü GRATİS

İş TanımıÜrün bilgisi konusunda yeterlilik sağlamak amacıyla bölgedeki mağaza personeline, hem sınıf içi hem de uygulamalı "iş başında eğitim"leri vermek,Tedarikçi ürün eğitimlerine katılmak, aldığı eğitimleri bölgedeki mağaza personellerine eğitim olarak aktarmak,..

Antalya / Tümü Çolak Tour Organizasyon

İş Tanımı Deneyimli otel tecrübesi olan bayan kat görevlisi maid arkadaşlar arıyoruz . Antalya ve çevre ilçelerinde extra olarak 5 yıldızlı otellerde çalışıcak maid arkadaşlar arıyoruz. Ücretler 2 haftada bir ödenmektedir. Aranan Nitelikler Otel tecrübesi olması zorunl..

Antalya / Döşemealtı Ayka Teknik Yapı

Ankastre Ürünler Satışına DİKSİYONU düzgün, Döşemealtı bölgesinde ikamet eden, sorumluluğu olmayan BAYAN Personel alınacaktır...

İş Tanımı. AKDENİZ DÜĞÜN PAKETÇİSİ MAGIC LIFE MOBİLYA  Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 24.000 m2 alana sahip bir Fabrikaya, 12 Şube ve 300′ ün üzerinde çalışanı olan büyük bir yapıya ulaşmıştır.     Modayı taki..

Antalya / Muratpaşa Sevimli Turizm Seyahat

SEVİMLİ TURİZM SEYAHATTE UÇAK BİLETİ SATIŞI ÜZERİNE TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ ELEMAN ARANMAKTADIR...

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Marketimizde çalışmak üzere Mağaza Müdürü, Mağaza Müdür Yardımcısı, Kasap, Manav, Şarküteri, Reyoncu, Kasiyer, Mal kabul, Depocu, Şoför, Aşçı, Temizlikçi alımları gerçekleşecektir. Aranan Nitelikler Alanında tecrübeli, Gıda hijyeni,kişisel hijyen ve sanitasyon uygulam..

Antalya / Muratpaşa Raks Film Yapım

İş Tanımı Tv kanallarına yapılan programlarda haftada 5 gün 2 adet canlı yayın çekecegiz Stüdyomuz ve teşkilatımız hazır oluyor. Aranan Nitelikler Kameraman, Kj operatörü, Reji tecrübesi olan, Reklam ve sponsorlukta tecrübeli, Teknik ve yapım asisitanl..

Antalya / Muratpaşa Globe Restaurants

FİRMAMIZA tecrübeli- tecrübesiz Muhasebe Elemanı alınacaktır...