Antalya Garson İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Garson

pınarlıda yeni açılmış olan cafe resturantımıza konusunda deneyimli bayan garson ve bulaşık işlerinden anlayan eleman alınacaktır detaylı bilgi için arayın..

Antalya / Alanya Sırıus Deluxe Hotel

isletmemizde çalistirilmak üzere 'Bar Garsonu' ve 'Garson' çalisma arkadaslari aramaktayiz. Lojman ve Alanya bölgesine personel servisi mevcuttur...

Antalya / Kepez İnci Denizcilik

İNCİ DENİZCİLİK, Uluslararası ve Yurt içi Gemi ve Özel Yatlarda yada Turistlik Teknelerde çalışıcak Vasıflı Vasıfsız elemanlar aramaktadır. 1500 ile 4500 USD-EURO-TL MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. ..

Antalya / Kumluca Sinemis Hotel

ADRASAN'da bulunan otelimize garson ve komi personel alımı yapılacaktır...

Antalya / Konyaaltı Kahve Durağı Uncalı

Antalya Uncalı bölgesinde bulunan Kahvedurağı adli cafemize, alaninda tecrübeli garson alinacaktir....

DENEYİMLİ GARSON ALINACAKTIR....

Antalya / Manavgat Tropıc Steak House

SIDE MERKEZE 500 METRE SIDE YÜRÜYÜS YOLU ÜZERINDEKI 90 ODALI APART OTELIMIZ ALACART RESTEURANTINA YÜZDELIK SITEMDE ÇALISMIS INGILIZCE VEYA ISKANDINAV DILLERINDEN HERHANGI BIRINI IYI BILEN SATIS KABILIYETI IYI OLAN ELEMAN IHTIYACIMIOZ VARDIR LOLMAN IMKANI VERILIR TELEFONLA BILGI ALABILIRSINIZ FAKAT Y..

Antalya / Alanya Molletta Restorant

Damla tas da bulunan restorantimiza Ingilizce bilen bay bayan garson alınacaktır.....

Antalya / Kemer Grand Haber Hotel

ANTALYA KEMER MERKEZDE BULUNAN 12 AY AÇIK 5* OTELIMIZDE GÖREVLENDIRILMEK ÜZERE GARSONLAR ALINACAKTIR. MÜRACAATLAR SAHSEN YADA CV ILE YAPILACAKTIR...

Antalya / Tümü KAYA HOLDİNG

Şirket / İş Tanımı Kaya Holding bünyesinde bulunan Kaya Belek ve Kaya Palazzo Otellerimiz için aşağıdaki niteliklere uygun "Garson" aranmaktadır. Aranan Nitelikler Turizm Otelcilik MYO veya Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mezunu, Alanında en az 2 yıl tecrü..