Antalya İşçi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: İşçi
Antalya / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıPasta - Börek yapabilen usta yardımcısı..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Cantek Soğutma;  25 yılda Dünya genelinde 13 binden fazla müşteriye ulaşarak, dünyada soğuk depomakineleri sektöründe “akıllı  soğutma makineleri”üzerinde çalışmalarını yoğunlaş..

İş TanımıOtel iç dekorasyon, mobilya ve inşaat ince işleri konusunda anahtar teslimi proje yönetimi ve uygulaması yapan, uluslararası faaliyette bulunan ve faaliyetlerini başarıyla yöneten AHK ekibi; markamıza tutku ile bağlı, zorluklarla başa çıkabilen, yaratıcı fiki..

İş TanımıANTALYA KEMER KİRİŞ BÖLGESİNDE BULUNAN OTELİMİZ İÇİN , AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP SOĞUTMA TEKNİKERİ TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ.Aranan NiteliklerOtel/Tatil Köyü tecrübeli Benzer pozisyond..

Aranan Nitelikler* Üniversitelerin Ekonomi,İstatistik,Matematik veya Bilgisayar bölümlerinden mezun * Analitik düşünebilen,fiyatlandırma stratejileri konusunda bilgi birikimi olan, * Tercihen benzer bir görevde tecrübesi olan * Yogun çalışma programına..

Aranan Nitelikler* Üniversite Mezunu (ODTÜ,İTÜ) * İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip tercihen ikinci dil bilen, * Ms Office programlarını ve ofis makinelerini kullanabilen * Temsil,organizasyon ve planlama becerileri yüksek ..

Antalya / Tümü ESAS HOLDİNG

İş TanımıEsas Holding bünyesinde yer alan,Esaslıgrup Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Ayazağa'da bulunan et tesisimize Döner işçileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerAdayların aşağıdaki kriterlere uygun olması istenmektedir; Bay, ..

Antalya / Tümü ATK Özel Eğitim

İş TanımıAlarm  Güvenlik  sektöründe  öncü  olan  firmamız  ATK ÖZEL EĞİTİM LTD.ŞTİ   Akdeniz  Bölgesinde  bayiliğini  yapmakta olduğu  KALE GÜVENLİK SİSTEMLERİ A.Ş  'nin Montaj Ekibinde çalıştırılmak üzere ;..

İş TanımıAntalya Kemer Bölgesinde bulunan Rose Hotels bünyesinde görevlendirmek üzere;Aranan NiteliklerBenzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip, 'Ele..

İş TanımıAKSAL Çelik Konstrüksiyon projelerinde büyük bir deneyime sahip olan, kurulduğu yıldan bu yana, kısa sürede dünyanın prestijli markalarıyla birlikte çalışarak 100’den fazla projeye başarıyla imza atmış ve alanında lider bir konuma gelmiştir...