Antalya Merchandiser İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Merchandiser

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; Kars Antalya Elazığ İskenderun Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklik..

Antalya / Muratpaşa HALKA GRUP

Ev gereçleri ürünlerimizin (Çöp poşeti, buzdolabı poşedi) bulunduğu firmamız adına Antalya il sınırları içinde görev alacak deneyimli BAY personel aranmaktadır. Kadromuz öncelikle yaya merch olarak başlayacak olup ilerleyen zamanlar personelimizin performansı dahilinde mobil olarak devam edece..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; * İstanbul Beyoğlu *Kars ikametgahlı , Iğdır ve Doğu Beyazıt rutunda araçlı merch *Antalya *Isparta *Mersin *Adana *İskenderun/Elaz..

Antalya / Alanya HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz ev gereçleri ürünleri bulunan firmamıza sezon boyunca PART TİME olarak haftanın 3 günü çalışacak BAY&BAYAN raf destek personeli aranmaktadır. Bir ay içerisinde 12 işgünü çalışılacak olup çalışma günleri sadece hafta içi olacaktır. (Salı,Perşembe,Cuma)..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider firması için Mobil Tanıtım Elemanı arayışındayız; Kırtasiye ve okul tanıtım ekiplerinde tecrübeli veya anaokul/resim /heykel/anaokulu/görsel sanatlar öğretmenliği geçmişi olan Seyahat engeli olmayan ..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider firması için Yaya Merch arayışındayız; Kırtasiye ve okul tanıtım ekiplerinde tecrübeli veya anaokul/resim öğretmenliği geçmişi olan Seyahat engeli olmayan Aktif araç kullanabilen Diksiyo..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Sezonluk Yaya Merch arayışındayız; Alanya çalışabilecek Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 18-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider İçecek firması için Bay Mobil Merch arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları yapacak, Ehliyet..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Sezonluk Merch arayışındayız; Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 18-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek e..

Antalya / Manavgat Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Uluslararası gıda markasının yaz döneminde yazlık bölgelerde nokta ziyareti ve reyon düzenlemelerinde görev alacak aşağıdaki kriterlerde Merchandiser aranmaktadır. Özellikler; * İlgili marka ürünlerinin marketlerde reyon düzenlemesini ve tanıtımını yapa..