Antalya Personel İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Personel
Antalya / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Güverte bölümüne: gemici ve vasıfsız personeller 2500-3..

Antalya / Tümü Horzum Ticaret

DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ SÜREKLİ ÇALIŞACAK REYON GÖREVLİSİ..

Antalya / Manavgat Reis Group Rent A Car

BEŞ YILDIZLI OTEL İÇERİSİNDE BULUNAN RENT A CAR FİRMAMIZA OTEL İÇİNDE OTEL MÜŞTERİLERİNE ARAÇ KİRAYA VERMEK ÜZERİ ALMANCA VE RUSCA İYİ DERECEDE KONUŞA BİLEN EHLİYETİ OLAN ARAÇ KULLANA BİLEN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK DİKSİYONU DÜZGÜN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ ...

Adımıza Tescilli olan yoğun alışveriş yapılan www.teknolojipazar.com isimli online alışveriş sitemiz için aşağıdaki konularda çalışacak personellere ihtiyacımız bulunmaktadır. Kişinin vasıflarına göre ücret belirlenecektir. Sanal Pazarlarla ilgili tecrübesi olan, XML bilgisi olan,..

Adımıza Tescilli olan yoğun alışveriş yapılan www.teknolojipazar.com isimli online alışveriş sitemiz için aşağıdaki konularda çalışacak personellere ihtiyacımız bulunmaktadır. Kişinin vasıflarına göre ücret belirlenecektir. Sitenin sorunlarını giderebilecek kadar bilgisi olan, PHP..

Antalya / Döşemealtı Fipol A. Ş

ANTALYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN FABRİKAMIZIN MALİ İŞLER BİRİMİNDE MUHASEBE ve FİNANS PERSONELİ OLARAK İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; -ANTALYA'DA İKAMET EDEN -4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU (TERCİHEN MUHASEBE MEZUNU) -35 YAŞINI AŞMAMIŞ -LOGO TİGER PROGRAMINA HAKİM..

Antalya / Kaş Alkapida Pazarlama Lmt

Antalya Kaş Kalkan Bölgesinde Bulunan Yazlık Turizm Amacıyla Kurulan Emlak Ofisimizde Görevlendirilmek Üzere En Az Lise Mezunu Eleman Aranmaktadır. İşin Tanımı : Kalkan Bölgesinde Bulunan Villaları Kiralamak Amacıyla Kurulan Şirketimizin Ofisinde Görevlendirilecek, Tatil Yapmak İçin Vil..

Antalya / Muratpaşa Üçgen Mutfak

ÜÇGEN ENDUSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI A.Ş Firmamız bunyesinde Depo ve sevkiyat departmanına tercubeli deneyimli depo duzenı stok takıbı. sipariş listelerinin duzenlı hazırlanması ve mal giriş ve çıkışlarının yapılması duzenli tertipli çalışacak iki deneyimli personel,e ihtiyaç v..

Antalya / Muratpaşa Mtg İş Makinaları

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE REKLAM TANITIM PAZARLAMA ÜZERİNE SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARANMAKTADIR...

Antalya / Muratpaşa Antalya Ruhbilim Okulu

''Antalya Ruhbilim Okulu'' psikoterapi alanında tedavi, eğitim ve araştırma hizmetleri veren bir limited şirkettir. Haftada 2 kişinin intihar ederek yaşamını yitirdiği Antalya'da psikoterapi hizmetlerine halkımızın ulaşamadığı düşüncesindeyiz. ''Psikoterapi Ulaştırma Programı'' projemi..