Antalya Resepsiyonist İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Resepsiyonist
Antalya / Alanya Club Hotel Anjeliq

Konakli Mevkiinde bulunan tesisismize; *Rusça bilen, *Elektra kullanabilen, *Görevinde en az 3 yil deneyimli *Dis görünüsüne önem veren, *Diksiyonu düzgün ve iletisimi kuvvetli, *Misafir memnuniyetine önem veren ve Çözüm odakli çalisan, *Güler yüzlü..

Antalya / Manavgat Jadore Deluxe Hotel Spa

18-35 YAŞLARI ARASINDA ALMANCA BİLEN DENEYİMLİ RESEPSİYONİST ALINACAKTIR....

Antalya / Alanya Balık Hotel

GECE SHIFTINDE ÇALISTIRILMAK ÜZERE BAY RESPSIYONIST ARAMAKTAYIZ. ILGILENENLERIN SAHSEN VEYA CV ÜZERINDEN BASVURU YAPMALARI RICA OLUNUR....

Antalya / Tümü Antikhan Hotel

Sehir merkezinde 12 ay açik hotelimize deneyimli bay veya elaman alinacaktir. .....

Antalya / Kemer Hotel Sınatra

18-30 YAŞLARI ARASINDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ SİGARA İÇMEYEN, İNGİLİZCE VEYA ALMANCA BİLEN, LOJMANDA KONAKLAYACAK...

QUEEN ALİSA DELUXE HOTEL & SPA Kemer -Göynük mevkiinde bulunan 12 ay açık tesisimizde görevlendirilmek üzere; *Yabancı dil bilgisine hakim, *Görevinde en az 1 yıl deneyimli *Dış görünüşüne önem veren, *Diksiyonu düzgün ve iletişimi kuvvetli, *Çözüm odaklı..

Antalya / Konyaaltı Zel Hotels

Antalya Konyaalti Liman bölgesinde bulunan 3 yildizli tesisimize; Elektra programini yetkin kullanabilen, Ingilizce yeterliligine sahip, 16:00 - 24:00 shiftinde çalisabilecek, Çalisma arkadasi aramaktayiz. Otelimiz 12 ay hizmet vermektedir. Uzun soluklu..

Antalya / Kaş Peace Butik Otel

Otelimize deneyimli, tercihen yabancı dil bilgisi olan, işini severek yapacak bir resepsiyonist aramaktayız. Yemek,Sosyal haklar ve kalacak yer otelimiz tarafından temin edilecektir. İlgileriniz için şimdiden teşekkür ederiz...

Antalya / Alanya Haydarpasha Palace

Alanya Türkler bölgesinde bulunan tesisimizde, Resepsiyonist olarak görevlendirilmek üzere çalisma arkadasları ariyoruz. *** Iyi derecede Almanca ve ingilizce diline hakim, *** Benzer pozisyonda en az 2 yil tecrübe sahibi, *** Misafir memnuniyeti ve kaliteyi üst seviyede tutacak, *** Tercihen ASYASO..

Antalya / Konyaaltı Cemre Otel

Antalya Konyaaltında bulunan otelimize resepsiyonist alınacaktır..