Antalya Teknisyen İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Teknisyen
Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve ..

Antalya / Muratpaşa Fesis Otomasyon

Meslek Lisesi/Yüksekokul Elektrik,Elektronik, Makine veya Bina Otomasyonu bölümlerinden mezun * İlgili alanlarda bilgi ve tecrübeye sahip * AutoCAD v.b. uygularımının temel seviyede kullanımı * B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif bir şekilde araç kullanabilen * Temel seviyede in..

Antalya merkezde ikamet eden Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümü mezunu yetenekli kendisini geliştirmek isteyen ve uzun yıllar çalışmayı hedefleyen elemanlar alınacaktır. (lütfen Antalya merkezde ikameti bulunmayanlar başvuru yapmasınlar.)..

Antalya / Muratpaşa Riseon Muhendislik

Merkezi Muratpasa, Konuksever Mah.'nde bulunan sirketimiz bunyesinde calismak uzere tercihen EKAT belgeli, asgari B sinifi ehliyeti olan, 18 yasini doldurmus, asgari Meslek Lisesi Elektrik bolumu mezunu Elektrik Teknisyeni ya da 2 yillik fakulte mezunu Elektrik Teknikeri alinacaktir. C..

Antalya / Muratpaşa Riseon Muhendislik

Riseon Muhendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Riseon Muhendislik Elektrik Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Delta Elektronik Ve Güvenlik Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Personel ilanlarına göz atabilirsiniz.Delta Elektronik Ve Güvenlik Sistemleri Teknik Personel ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..