Antalya Temsilci İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Temsilci
Antalya / Tümü DENİZBANK

Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. • 28 yaşını aşmamış, • Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en a..

Antalya / Kepez Frt Su Arıtma

Firmamızın Koçtaş mağazalarında satışını gerçekleştirdiği ürünlerin tanımı ve satışını gerçekleştirecek promotör & merch tecrübesi bulunan bayan personel alınacaktır. En az lise mezunu Tercihen en az 1 yıl perakende satış tecrübesine sahip İletişim yeteneği güçlü, takım çal..

Antalya / Tümü DENİZBANK

• Tarım Bankacılığı stratejileri doğrultusunda şubelerimizin satış aktivitelerinin koordinasyonunu ve güncel stratejilerin aktarımını sağlamak, • İşkolu / Bölge hedef ve gerçekleşme rakamlarının ve performansın takibini yapmak, • Hedeflerin realize edilmesinde saha satış gücüne destek ol..

Antalya / Tümü Akay Aracılık Hizmetleri

ELEKTRA ENERJİ AKDENİZ VE İÇANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ nde ve tesis edilecek BAYİLİKLER de görev almak üzere, Saha satışında deneyimi olan, iletişim becerisi ve ikna kabiliyeti yüksek, şirketimizi en iyi şekilde temsil edebilecek bay ve bayan satış temsilcileri ile ekip kurabilecek, ekibi yönete..

Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bölge Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti Bölge Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...