Antalya Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş Tanımı  Antalya da bulunan MARKET MAĞAZA VE DEPO RAF SİSTEMLERİNİN ÜRETİMİ konusunda ürün konseptleri ve geliştirme konusunda hizmet verebilecek sorumlu iş arkadaşları aranmaktadır.İş Tanımı: Tercihen MARKET MAĞAZ..

İş TanımıThe successful candidate will be responsible for growing market and sales & marketing activities of products (Composite in-house door systems and PVC & aluminum profiles and accessories, decorative building materials) to the market in abroad countries...

İş Tanımıİnşaat ve yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteren, yurtiçi ve yurtdışı tesislerinde üretimini büyüterek sürdüren, marka bilinirliği yüksek grubun;  bağlı kuruluşlarında hedef pazarlarda arzuladığı satış ve kâr hacmine ulaşabilmesi için doğru ürün ve fiyat p..

Antalya / Tümü CONSOLİD

İş TanımıANTALYA SERBEST BÖLGE'DE YERLEŞİK FABRİKAMIZDA DIŞ TİCARET UZMANI POZİSYONUNDA GÖREV ALACAK YÜKSEK ÖĞRENİM MEZUNU (İktisat, İşletme,Uluslararası İlişkiler, Muhasebe, Dış Ticaret, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliğ..

İş TanımıAmerikan Kültür Güzel Sanatlar Anaokulu Antalya Konyaaltı (Fine Arts and Drama) Temsilciliğimizde görev almak üzere; KURUM MÜDÜRÜ alınacaktır.Aranan Nitelikler     - Üniversitelerin Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Çocuk Gelişimi ve Eğitim..

Antalya / Tümü K YAPI

İş TanımıAntalya'da, Alüminyum doğrama, giydirme cephe,plastik dograma, ve mobilya mutfak dekorasyon alanında faaliyet gösteren şirketimiz   K yapı'nin  merkez ofisinde görevlendirilmek üzere, tecrubeli muhasebe sorumlusu aramaktayiz. ..

İş TanımıOtuz yılı aşkın süredir enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ülkede ilk yerli Isı Pompası üretimini gerçekleştirmiş olup sektörde büyük bir pazar payına ulaşmıştır. Üretmiş olduğumuz Isı Pompası ile ilgili satış ve pazarlama departmanında görev alacak..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Antalya'da hizmet verecek olan ANTALYA KONYAALTI KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda  görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin İngilizce öğretmen..

Antalya / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

Antalya / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve  Nebim W3 Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşün..