Balıkesir Eleman İş İlanları

Şehir: Balıkesir Pozisyon: Eleman

İş TanımıTurkcell Superonline abonelerine internet sözleşmelerinin teslimatı işini kapsamaktadır. Randevusu alınan müşterilerin randevu saatlerine uygun olarak motorlu kurye ekibi tarafından adreslerine gidilerek abonelik sözleşmesi imzalatılıp evrakların şirkete teslimi işin..

İş TanımıÇanakkale ve Balıkesir'de bulunan ofislerimize Turkcell Superonline Çözüm Merkezi bünyesinde Kurumsal Satış Ekibimiz içinde yer alacak; belirlenen bölge içerisinde küçük ve orta boy işletmelere yönelik Telekomünikasyon ürünlerinin sahada tanıtım ve satışını gerçekleş..

İş TanımıBALIKESİR EDREMİT'de bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında yarı zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yap..

İş TanımıBALIKESİR EDREMİT'de bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapı..

İş TanımıBalıkesir Doğtaş mobilya mağazası sevk ve  montaj ekibinde çalıştırılmak üzere;   Mobilya Montaj Ustası ve ekip üyesi aranmaktadır, Montaj işlemlerinin sorunsuz bir şekilde müşterinin evinde yapılması amaçlanmaktadır. ..

İş TanımıBalıkesir DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Aranan Niteli..

İş TanımıBalıkesir mağazamızın lojistik - sevkıyat bölümünde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler1 - Meslek Lisesi, Teknik Lise mezunu, 2 - Lojistik, sevkıyat, montaj işlerinde deneyimli, 3 - Mobilya sevkıyat ve montaj işl..

İş TanımıBalıkesir Merkezde Bulunan DOĞTAŞ Mobilya Balıkesir mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

Balıkesir / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş Tanımı“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik..

Balıkesir / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve dışın..