Balıkesir Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Balıkesir Pozisyon: Satış Danışmanı
Balıkesir / Merkez GREYDER ( Kavsan Ayakkabı )

En az lise mezunu Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli MS Office uygulamalarına hakim Eğitim programımızla birlikte gelişmeyi ve mağazacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen Dış görünüş ve kişisel imajına özen gösteren İnsan ilişkileri kuvvetli Yoğun çalışma t..

Balıkesir / Tümü Royal İlaç

İşin Detayı Uluslararası şirketlerle işbirliği içinde olan firmamızda; ürün tanıtımı, sipariş alma, müşteri takibi gibi pazarlama ve satış organizasyonlarında görev yapacak yetenekli elemanlara ihtiyaç vardır. Adaylardan yukarıda belirtilen Bursa, Balıkesir veya Kayseri illerinde..

Balıkesir / Ayvalık İNKA İnsan Kaynakları

20 MAYIS-20 AĞUSTOS tarihleri arasında MAĞAZALARDA BİSİKLET SATIŞ PERSONELİ olarak DÖNEMSEL görev alabilecek personeller aranmaktadır. Çalışılacak Mağazalar: Kurtköy Çorlu Çerkezköy Lüleburgaz Yalova Derince Edremit Ayvalık..

Balıkesir / Edremit KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..