Balıkesir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Balıkesir Pozisyon: Satış Temsilcisi

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Yankı Teknoloji - Saha Satış Temsilcisi İş Açıklaması Çanakkale, Balıkesir ve Bandırma da bulunan ofislerimize Turkcell Superonline Çözüm Merkezi bünyesinde Kurumsal Satış Ekibimiz içinde yer alacak; belirlenen bölge içerisinde küçük ve orta boy işletmelere yönelik Telekomü..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; ANKARA Media Ankara Nata Vega ANKARA ANKARAANKAMALL AVM ANKARA BATIKENT ANKARA ANKARA NATAVEGA AVM ANKARA SINCAN AYDİN Media Aydin 1 (Forum)..

Balıkesir / Merkez Arıcan Gıda

Merkezi Kocaeli'de bulunan Arıcan Gıda firmamızın Balıkesir merkezde açılacak olan şubesine 20-40 yaş aralığında diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren, prezentabl, Ön Muhasebe elemanı aramaktayız...

Balıkesir / Burhaniye Turan İzolasyon

Satış departmanında çalışacak ön muhasebe konusunda deneyimli erkek veya bayan eleman aranmaktadır...