Balıkesir Tümü İş İlanları

Şehir: Balıkesir Pozisyon: Tümü
Balıkesir / Ayvalık Boratay Turizm

Cunda Adasi'ndaki Butik otelimiz için yönetici asistanı alınacaktır. Tercihen yüksek okul mezunu, İngilizce bilen, word-excel ofis proğramlarına hakim, bayan.....

Balıkesir / Merkez Renklam Creatıve

Bayan Grafik-Tasarım personeli alınacaktır...

Balıkesir / Merkez Çetinler Kereste İnşaat

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. DETAYLAR GÖRÜŞMEDE BELİRLENECEKTİR...

ÖN MUHASEBEDE ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ BAYAN ELEMAN ARANIYOR EDREMİT KADIKÖY AÇIK OTO PAZARI ÜZERİNDE BULUNAN AMBALAJ VE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SATIŞI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE 25 VE 30 YAŞ ARASI EDREMİT DE İKAMET EDEN MUHASEBE PAKET PROGRAMLARI KULLANMIŞ (..

Balıkesir / Balya ASELMAK

YERALTI MADEN İÇİN ARANAN PERSONEL ÖZELLİKLERİ **tercihen askerlik görevini yerine getirmiş, ** fiziki konudan yeterli olan, ** herhangi bir kronik rahatsızlığı olmayan, **45 yaşını aşmayan, **Sorumluluk sahibi ve özgüveni yüksek **Enerjisi yüksek, iletişim yet..

Balıkesir / Balya KARMAK İNŞAAT

YERÜSTÜ MADEN İÇİN ARANAN PERSONEL ÖZELLİKLERİ **tercihen askerliğini yapmış, **alınacak kadro için gerekli yeterliliğe sahip, ** tozlu ortamda çalışmasına engel durum olmaması, Yerüstü kadrolarımız genellikle kalifiye ve tecrübeye dayandığından gerekli tüm yeterlilik belg..

Balıkesir / Bandırma EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 5000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Hizmet vermekte olduğumuz Türkiye'nin en büyük bankacılık ağına sahip bir projemizin Balıkesir'in BANDIRM..

Plastik Kapı ve Pencere İmalatı yapan firmamızın ürünlerini tanıtımını yapacak yeni bayi ve müşteri pörtföyü oluşturacak esnek çalışma koşullarına uygun satış pazarlama konusunda deneyimli çalışma arkadaşı aramaktayız...