Bilecik Eleman İş İlanları

Şehir: Bilecik Pozisyon: Eleman
Bilecik / Tümü TEMESİST

İş TanımıDepo raf sistemleri üreten firmamızın, Bilecik üretim tesisinde çalışmak üzere Güvenlik Görevlisi arayoruz.Aranan Nitelikler Özel güvenlik konusunda tecrübeli, En az lise mezunu, Fabrika güven..

İş TanımıFirmamızın çeşitli illerde yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST ve HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler&mi..

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...

Bilecik / Tümü GRATİS

İş TanımıBozüyük'te yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel  temi..

Bilecik / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Bilecek Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Ede..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Bilecik Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerBilecik veya çevre ilçelerde ikamet eden,25..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Bilecik Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya ..

İş TanımıElginkan Holding'e bağlı Bilecik'te bulunan Elba Basınçlı Döküm Sanayi A.Ş. Odöksan fabrikamızda görevlendirilmek üzere Bilgi İşlem Memuru alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik Mühendisl..

İş TanımıTürkiye'nin en büyük guruplarından Elginkan Topluluğu Şirketlerinden Elba Basınçlı Döküm Sanayi A.Ş.Odöksan Osmaeli Şube'sinde Bakım Müdürlüğü departmanında görevlendirilmek üzere Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıElginkan Holding'e bağlı Bilecik'te bulunan Elba Basınçlı Döküm San. A.Ş. Odöksan Osmaneli Şubesi’nde görevlendirilmek üzere  Sekreter aranmaktadır.   . Şirketle ilgili gelen & giden evrakların ve faturaların takibi, santrale gelen telefon v..