Bursa Anketör İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Anketör

bilgisayar kullanmayı bilen osmangazi merkezde oturan ( özellikle setbaşı tercih) diksiyonu düzgün..

Bursa / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ-MARKET) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan ..

Bursa / Orhangazi 44 Ajans

Projemiz TÜRKİYE"nin BÜTÜN İLLERİNDE ve İSTANBUL'un BÜTÜN İLÇELERİNDE , KOBİ lere yönelik 9 YILDIR hizmet veren, internet tabanlı TÜRKİYE'nin tek ve en büyük ticari platformudur. KOBİMPORT.com ve ALTINPORT.com çatısı altında 170 İL ve İLÇEYE AYRI AYRI ÖZEL POTLARIMIZIN SORUMLULUĞUNU DEVREDECEĞİMİZ..

Bursa / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

bayi önlerinde anket yapabilecek diksiyonu düzgün çalışma arkadaşları aranmaktadır . part veya ful çalışma şansı mevcuttur. ekip çalışmasına uygun disiplinli çalışma anlayışına sahip çalışma arkadaşlarına ihtiyaç bulunmakta...

Hizmet verdiğimiz Firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde yada açık alanlarda ürün tanıtımı tattırımı yapabilecek tercihen üniversite öğrencisi fiziği ve diksiyonu düzgün kendine güvenen iletişim becersisi yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz....