Bursa Eleman İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Eleman
Bursa / Nilüfer Özfer Döküm

ALÜMİNYUM ENJEKSİYON DÖKÜM YAPILAN FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ; * BANT ZIMPARA VE TAŞ MOTORU MAKİNASI KULLANABİLEN POLİSAJ ELEMANI * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ÜRETİM ELEMANI ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA SAATLERİ : 08:30 - 18:30 (HAFTAİÇİ) İLGİLENEN A..

Bursa / Nilüfer Dalgıç Kalıp

Bursa Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan otomotiv sektörüne plastik enjeksiyon ve montaj hattıyla hizmet veren firmamız için aşağıdaki özelliklerde kalite kontrol elemanı aramaktayız. • Minimum 3 yıllık tecrübe sahibi • Tercihen otomotiv sektöründe tecrübe kazanmış, •..

Bursa / Nilüfer Erguvan Pide Kebap

KEBAPÇI / IZGARACI konusunda asgari 1 yıl deneyimli, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen gösteren ve kişisel bakımına önem veren, İşini severek yapan, güleryüzlü, NOT: İŞ SÜRESİ 12 AYDIR Adres ;Hasan Ağa Toki Otobüs/Dolmuş s..

Bursa / Nilüfer Ce & Gü

BURSA NIN EN ELIT SEMTI ÖZLÜCE DE HİZMET VEREN SALONUMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYIMLI DENEYIMSIZ BAYAN ELEMANLAR ALINACAK BAŞVURULAR YÜZYÜZE VEYA TELEFONLA YAPILACAK .ÜCRET GÜNLÜK VERİLİR EN AZ 150TL DİR..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Firmanın kadrosunda özellikle askerliğini yapmış montaj üzerine deneyimli bay personel yönlendirilecektir...

Şirketimiz bünyesinde çalışacak önmuhasebe yapacak personel aranmaktadır..

GENEL NİTELİKLER Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız bünyesinde ‘’ Üretim Elemanı’’ olarak yer almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. - İlkokul, ortaokul, lise ve tercihen E.M.L / Teknik lise mezunu - 18-35 yaş arası - Va..

TERCİHEN MESLEK LİSESİ ELEKTRİK-ELKETRONİK VE METAL BÖLÜMÜNDEN MEZUN; GAZALTI KAYNAK, PUNTA KAYNAK, PRES OPERATÖRÜ, BAY/BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

Bursa / Nilüfer ASSIST ÜRETİM DESTEK

FABRİKA TEMİZLİĞİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; TERCİHEN DENEYİMLİ, VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Bursa / Osmangazi Trapez Trifon

Metal Çatı ve cephe kaplama alanında faaliyet gösteren firmamızda İş Güvenliği Uzmanı olarak çalışmak üzere, Aktif Araç Kullanabilen, Ekip çalışmasına yatkın, disiplinli ve sorumluluk sahibi, İletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, Görev ve sorumluluklarını ö..