Bursa Garson İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Garson
Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

- Müşteri memnuniyetini birinci sırada tutan, müşteri odaklı davranma becerisi yüksek - Hızlı ve dinamik çalışabilen - Sorumluluk ve iş disiplinine sahip - Olumlu ve yapıcı bir tavır ve tutuhma sahip. Genel kabul görmüş görgü kurallarına hakim. Her zaman güleryüzlü ve çözüm odaklı ..

Bursa / Yıldırım Canpolat Cafe

Erikli mahallesi,erikli caddesi üzerinde bulunan Busmek canpolat kafeye tecrübeli garson aranmaktadır.iş-kur kapsamında personel alınacağı için ,iş adaylarının son 6 ay içerisinde sigorta girişi olmaması lazım.detaylı bilgi için arayınız..

Bursa / Osmangazi Gren Cafe & Restaurant

Yeni bir başlangıç yapmak ister misiniz? Gren Cafe & Restaurant olarak bizde sizinle çalışmaktan memnuniyet duyarız... Başarının güçten geldiğini iyi bilenlerdeniz. Bizim için önemli güç unsuru olan insana değer vermek Gren Cafe'nin en iyi değerlerinden biridir. ..

Endülüs Park Avm de açılan Demlik Cafe'de garson olarak çalışacak bay-bayan aranıyor. İstenilen Özellikler , *Hizmet sektöründe çalışmaya istekli ,insan ilişkileri iyi,güler yüzlü,hijyen kurallarına,dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren,en az lise mezunu çalışma arkadaş..

Şirketimiz Bünyesinde faliyet gösteren; BAŞROL ve üç farklı franchesee gıda firmamız için GARSON olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. İnşaat-Gıda-Turizm sektöründe başarılı yatırımlarımız devam ediyor. Geleceğini bizimle beraber büyütmek isteyen ; Hevesli, çalışmayı seven, gel..

Bursa / Nilüfer Ortaköysimitçisi

DENEYİMLİ GARSON VE TEZGAHTARLIK YAPABİLİCEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR...

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

Genel Nitelikler - Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, - 30 yaşını aşmamış, - Bursa'da ikamet eden, - Bay / Bayan. İş Tanımı İşe alınacak adaylar Bursadaki Alışveriş Merkezlerimizin Cafe-Restaurant b..

Bursa / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. RESTORAN BÖLÜMÜNE: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-KOMİ MAKİNE DAİRE..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

KURUMSAL FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE - Deneyimli - Prezantabl - Diksiyonu düzgün - Askerliğini tamamlamış - Shiftli sistem, restaurant zincirlerinde veya otel bünyesinde restaurant kısmında çalışmada uyum sağlayabilecek personellerin başvuru..