Bursa İşçi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: İşçi
Bursa / Kestel Bayhas Tekstil

BRODEYE KALİTE KONTROL ELEMANI ALINCAKTIR GÜRSU KESTEL CİVARINDA OTURANLAR BAŞVURUDA BULUNSUN..

Bursa / İnegöl CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin İnegöl Süpürtü Köyü’nde bulanan Kesimhanesinde çalışacak “Vasıfsız İşçiler” arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • 18/40 yaş arası • Erkek adaylar için askerliğini tam..

Bursa'nın çeşitli sanayii bölgelerinde tam zamanlı çalışmak üzere; ****KAUÇUK PRES-HİDROLİK PRES-EGZANTİRİK PRES-SAC PRES ve METAL PRES OPERATÖRLERİ ALIMLARI YAPILACAKTIR...

Bursa / Osmangazi Quantum Mühendislik Ltd. Şti

GIDA FİRMALARINA TESİSAT KAYNAĞI YAPABİLECEK USTA ARGON KAYNAKÇILARI ARANIYOR..

Bursa / Nilüfer Sinem Bale Kursu

Hayatının her anında titizliğe, temizliğe, hijyene ve düzene büyük önem veren, Yoğun iş temposunda çalışabilecek, Ekip ruhuna sahip, uyumlu ve sıcak kanlı, 27-40 yaş arası, 13.00 - 21.00 saatleri arası çalışabilecek, Okulumuzda görev almak üzere temizlik ve kantinden so..

Hizmet verdiğimiz otomotiv sektöründe çalışmak üzere üretim personeli alımları yapılacaktır...

Bursa / Tümü ASSIST ÜRETİM DESTEK

İlköğretim mezunu ( tercihen lise mezunu ), Pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Kişisel bakımına özen gösteren, İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü, misafir memnuniyeti odaklı, Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi, bu kuralları uygulayan ve önem veren, Kull..

Bursa / Yıldırım İdea

firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere usta düz makinacılar overlokçular alınacaktır. ayrıntılar yüz yüze görüşülecektir...

Bursa / Osmangazi Özgü İdari Hizmetler

Yapı sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için, mağaza yenileme çalışmalarında yer alacak depo personelleri aramaktayız. İletişim İçin; Başak Kocatepe: 05532699499..

Bursa / Nilüfer Bursa Hamal

Bizimle çalışacak nakliyat elemanı aranmaktadır. Nakliye sırasında asansör kurulmaktadır...