Bursa Mühendis İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Mühendis
Bursa / Nilüfer Yarımada Catering

Yemek Fabrikamızında görevlendirmek üzere Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Catrering Çalışma deneyimi olan Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri ve Gıda Mevzuatı, Üretim proseslerine hakim, Sektöründe minimum 2 yıl deneyimli Bağlı bulunduğu projel..

Exact Systems Almanya, İngiltere, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Rusya, Romanya ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Müşterilerimiz otomotiv endüstrisi ana sanayisi (OEM) ve tedarikçileridir (Tier I/..

Bursa / Nilüfer Periyodik Kontrol

Türkiye genelinde kontrol ve denetim yapan firmamıza Bursa Bölgesi için tecrübeli veya yetiştirilmek üzere aktif araç kullanabilen personel alınacaktır...

Bursa / Nilüfer Sisar Mühendislik

Yangın Kontrol Sistemleri sektöründe hizmet veren firmamız için; *Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun , (Tercihen Makine/Elektronik/Endüstri Mühendisi) *Saha keşif ve proje çalışmalarına yatkın *Şantiye yönetim ve kontrolü yapabilen *Diksiyonu düzgün..

Bursa / Tümü Tema Proje Ve Insaat

Sektörün öncü firmalarından biri olarak, Türkiye' nin en prestijli projelerinden birinde çalışmak üzere; İnşaat Mühendisliği ve ya Mimarlık bölümlerinden mezun, Saha uygulama, teknik ofis yönetimi ve proje yönetiminde istekli, Koordinasyon, planlama, ekip yönetimi konularına..

Bursa / Osmangazi Hibax Yapı

Şirketimiz bünyesinde BURSA bölgesinde çalışmak üzere; • Üniversitelerin Mühendislik bölümünden mezun, • Ekip çalışmasına yatkın • Autocad programını ileri derecede kullanabilen, • Farklı ölçeklerde çizim tekniklerine hakim, uygulama proje tecrübesine sahip, • Çalışma..

Bursa / Nilüfer Nota Yazılım Ltd. Şti.

Genel Nitelikler: Html, Css, Javascript, jQuery, AngularJS, Typescript konularında deneyimli, Tercihen C#, Asp.Net MVC, WebApi konularında da deneyimli yazılımcı alınacaktır. Aday Kriterleri: Bilgisayar ve Yazılım vb. mühedisliklerinden mezun Tecrübe: En az 3 yıl tecrübeli adaylar..

Bursa / Mudanya Sıcakyüz İnşaat

Mudanya'daki projemizde şantiye şefi ve proje yöneticisi olarak görevlendirilmek üzere kaba ve ince inşaata hakim, lüks konut ve üstyapıda deneyimli inşaat mühendisi alınacaktır...

Bursa / Tümü Almix

MAKİNA Mühendisi Tokat'da çalışabilecek mesleğinde 5 yıl deneyimli makine ve ekipman imalat müdürü ekip ve üretimi yönlendirebilecek dinamik Mühendis aramaktayız. Almix Makine ve İmalat San...

Bursa / Gemlik sodexo

Elektrik Elektronik müh • Üniversitelerin Elektrik-Elektronik ve ya Mekatronik mühendisliğinden mezun • Askerlik hizmetini tamamlamış • Bakım onarım konusunda en az 3 yıl deneyimli • PLC konusunda en az 3 yıl deneyimli • Orta g..