Bursa Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Bursa / Nilüfer Tekin Mobilya

tercihen mobilya satış, tecrübesi olan. e ticaret elemanı, internette satış temsilciligi yapabilcek, gırafiker tecrübesi olan tercih sebebidir, hom ofis olarak çalışabilcekler de ayrıca degerlendirilir müracak sv olarak gönderiniz..

Bursa / Osmangazi Grm Yazılım

Kurumsal çağrı merkezimizde, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda, yeni çalışma arkadaşları arıyoruz. -Diksiyonu düzgün, -En az lise mezunu, -18-35 yaşları arasında, -Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, -Telefonda etkili ileti..

Şirketimiz de görevlendirilmek üzere * Akıcı ve düzgün Diksiyona sahip * Etkili iletişim kura bilen * Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen * İkna kabiliyeti yüksek * Ekip çalışmasına uyum sağlaya bilecek * Problem çözme becerisi ve..

Bursa / Osmangazi Gün Işığı İzalasyon

GENEL NİTELİKLER GÜNIŞIĞI İZOLASYON 2010 YILINDAN İTİBAREN BURSA’DA İZOLASYON SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEDİR. 6 YIL GİBİ KİSA BİR SÜREDE BURSA’DA SAYILI İZOLASYON FİRMALARI ARASINDA YER ALMAYI BAŞARMIŞ İŞİNİ PROFESYONEL YAPARAK MÜŞTERİ MEMNÜNİYETİNİ HER ŞEYİN BAŞI KABUL EDEN ANLAYIŞLA YOLUNA DE..

Bursa / Osmangazi Kaya Dijital

Bursa lokasyonunda, Türkiye'nin önde gelen Digital yayın paltformlarından birine ait satış projelerinde “Müşteri Temsilcisi' olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. En az lise mezunu, Gündüz vardiyalarında esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, 19-40 yaş aralığ..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

DANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ KURUMSAL FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DAHA ÖNCE SİGORTA ACENTELİĞİ FİRMASINDA ÇALIŞMIŞ SİGORTA DENEYİMİ VE EKRAN BİLGİSİ OLAN OPERASYON DA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TEKNİK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

Deniz Reklam Tanıtım Organizasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Deniz Reklam Tanıtım Organizasyon Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...